ارومیه- ایرنا- معاون قضایی نظارت و بازرسی دیوان عدالت اداری کشور گفت: ۹۵۰ پرونده مربوط به آموزش و پرورش طی یک و نیم سال گذشته در این نهاد قضایی مورد رسیدگی قرار گرفته‌است.

«غلامرضا مولابیگی»  روز چهارشنبه در کارگاه آموزشی اعضای هیات‌های بدوی و تجدید نظر رسیدگی به تخلفات اداری آموزش و پرورش سراسر کشور در ارومیه افزود: از این تعداد حدود ۷۰۰ پرونده طی سال گذشته و افزون بر ۲۵۰ پرونده اعتراض به آرای هیات‌های تخلف اداری وزارت آموزش و پرورش طی نیمه نخست امسال به دیوان عدالت اداری کشور واصل شد.

وی ادامه داد: پرونده های رسیدگی شده حکایت از این دارد که در حدود یک چهارم آرای هیات‌های تخلف اداری آموزش و پرورش در دیوان عدالت اداری کشور نقض می‌شود.

وی اضافه کرد: عمده علل نقض احکام هیات‌های تخلف اداری،  تناسب نداشتن بین حکم و تخلف،  رعایت نکردن مقررات شکلی،  توجیه نکردن رای صادره و مستدل و مستند نبودن این آراست.

دبیر هیات عالی نظارت سازمان امور اداری و استخدامی کشور نیز در این کارگاه آموزشی با بیان اینکه نظام رسیدگی به تخلفات اداری دارای سه فلسفه وجودی است، گفت: کار ویژه مبتنی بر ارتقای سلامت اداری، برخورد با موارد نقض حقوق مردم توسط کارکنان دولت و انضباط سازمانی و تقویت آن سه کار ویژه مهم در این راستاست.

«فردین خرازی»  اظهار داشت: برای عملیاتی شدن این سه کارویژه و دستیابی به اهداف باید فرایند رسیدگی به مسایل اداری به مراحلی از جمله رسیدگی به اتهامات، صدور رای و ابلاغ و اجرای تقسیم شود.

وی گفت: سال گذشته کل هیات‌های بدوی کشور ۲۲ هزار رای صادر کرده‌اند و این رقم بسیار اندکی است که بیانگر کم بودن گزارشهای دریافتی است.

کارگاه آموزشی اعضای هیاتهای بدوی و تجدید نظر و رسیدگی به تخلفات اداری ادارات کل آموزش و پرورش  سراسر کشور در ارومیه با شرکت ۱۵۰ نفر برگزار شد.

۷۱۲۵/۲۰۹۳