سنندج ‌- ایرنا - با هدف ارائه خدمات پزشکی به گردشگران، بیمارستان مجهز توریسم درمانی تا سه ماه آینده در کردستان به بهره‌برداری می‌رسد.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی کردستان شامگاه پنجشنبه در مراسم اختتامیه اولین همایش بین‌المللی گردشگری و توسعه اظهار داشت: از دبیرخانه این همایش می‌خواهم همه مباحث مطرح شده در این همایش که بررسی چالش‌ها و ارائه راهبردها بود را جمع‌بندی و برای پیگیری در سطوح اداری تدوین کنند تا آنها را به برنامه اجرایی تبدیل و دستگاه‌های اجرایی موظف به اجرای آنها شوند.

 بهرام نصراللهی زاده تاکید کرد: مزیت دیگر این جمع‌بندی آن است که در دومین همایش گردشگری و توسعه سال آینده، بررسی عملی درباره میزان تحقق دستاوردهای این همایش داشته باشیم.

وی افزود:  توسعه گردشگری  مانند دیگر بخش‌ها باید توسط بخش خصوصی انجام شود و دولت نقش تسهیل‌گر و حامی و کمک کننده را داشته باشد.

نصراللهی‌زاده با اشاره به اینکه بخشی از زیرساخت‌ها توسط دولت اجرا می‌شود اضافه کرد:  این وظیفه دولت است و باید به بخش خصوصی کمک کند تا بتواند از این بخش‌ها بهره‌برداری و گردشگری را رونق دهد.

 وی با اشاره به اینکه  نیازمند آموزش برای توسعه گردشگری هستیم، افزود: همه افراد جامعه از راننده تاکسی تا ماموران پلیس، مرزبانی و فروشندگان سوپرمارکت‌ها باید این آموزش  را ببینند و دولت نیز باید برای آن سرمایه‌گذاری کند.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی کردستان به رسالت رسانه‌های گروهی، عمومی و اصناف مختلف برای سرمایه‌گذاری در عرصه اطلاع رسانی و تبلیغات اشاره و اظهار داشت: هنوز بسیاری از جاذبه‌های گردشگری استان ما شناخته شده نیستند.

نصراللهی‌زاده اضافه کرد: در چند سال اخیر یکی از اولویت‌های اصلی مجموعه دولت در کردستان در حوزه راه و ارتباطات به صورت عام بوده است.

وی گفت:  در جلسه‌ای که دیروز در تهران برگزار شد، بر تسریع در عملیاتی شدن اتصال سنندج به شبکه ریلی کشور تاکید و مقرر شد حداکثر تا سه سال آینده بهره‌برداری شود.

 رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی کردستان به تشکیل هیات چهار نفره متشکل از ۲ نفر از استان کردستان  و ۲ نفر هم از کردستان عراق برای تسهیل ارتباطات اشاره کرد و افزود: یکی از مسائلی که این هیات پیگیری خواهد کرد، امتداد خط آهن تهران - همدان - سنندج تا مریوان و از مریوان تا سلیمانیه و درنهایت تا دریای مدیترانه است که مورد استقبال رئیس جمهور عراق هم قرار گرفته است.

نصراللهی‌زاده افزود: در حوزه حمل و نقل هوایی هم می‌توانیم پرواز سلیمانیه - سنندج را برقرار کنیم که نیازمند برخی مذاکرات است و از سویی با راه‌اندازی فرودگاه دوم استان در سقز تا سال آینده،  کمک ویژه‌ای به رونق گردشگری خواهد شد.

وی وجود مرزهای رسمی باشماق و سیرانبندرا هم ظرفیتی برای مراودات بین المللی در این استان اعلام کرد و گفت: در حوزه توریسم درمانی تا سه ماه آینده بیمارستان مجهز  توریسم درمانی به بهره‌برداری می‌رسد.

نصراللهی زاده گفت:  سند آمایش سرزمینی استان در حال اتمام است که یکی از محورهای توسعه استان در این سند، صنعت گردشگری است که اگر این برنامه ها به سرانجام برسد و شاهد رونق منطقه باشیم.

اولین همایش بین المللی گردشگری و توسعه با محوریت چالش‌ها و راهبردها و با همکاری دانشگاه کردستان و دانشگاه پلی تکنیک سلیمانیه عراق در محورهای سیاست‌های کلان و راهبردها در توسعه گردشگری کسب و کارهای جدید و کارآفرینی گردشگری مدیریت و برنامه ریزی گردشگری بازاریابی گردشگری گردشگری هوشمند گردشگری پایدار  ۱۰ و ۱۱ مهر برگزار شد.
۹۹۳۷ / ۳۰۳۴