روزنامه ساوت چاینا مورنینگ پست روز شنبه گزارش کرد در میان ۱۰ شهر دنیا که در صدر این فهرست قرار دارند فقط دو شهر لندن و آتلانتا هستند که در کنار دیگر شهرهای چین دارای بیشترین دوربین ها برای نظارت بر رفت و آمدهای شهری هستند.
شهر «چونگ چینگ» در استان سی چوان در جنوب غرب چین با داشتن ۲ میلیون و ۶۰۰ هزار دوربین در صدر این فهرست قرار دارد و در رده دوم نیز با کمی تغییر شهر «شن جن» در جنوب چین قرار گرفته است.
شهر ارومچی مرکز منطقه خودمختار سین کیانگ در شمال غرب چین با داشتن نزدیک به ۱۲ دوربین برای هر یکهزار نفر در رده چهاردهم این فهرست جای گرفته است.
هشت شهر از شهرهای چین در زمره ۱۰ شهر پر دوربین دنیا قرار دارند سنگاپور با داشتن ۱۵ دوربین برای هر یکهزار نفر در رده یازدهم قرار گرفته است.
گزارش ها حاکی است در سراسر چین بیش از ۲۰۰ میلیون دوربین فعال است و در سال ۲۰۲۰ میلادی این رقم به ۶۲۰ میلیون افزایش خواهد یافت با این حساب تا کمتر از شش ماه دیگر در شهرهای این کشور هر دوربین نظاره گر دو شهروند خواهد بود.
پال بیشاب از مرکز کامپریتک از انگلستان به روزنامه مورنینگ پست از هنگ کنگ گفت چین با نصب این همه دوربین به شکل جدی آزادی های تحرک مردم را محدود می کند.
سارا وانگ از شهر چونگ چینگ می گوید که احساس خاصی دارد که این همه دوربین در این شهر نصب شده و در صدر فهرست قرار گرفته است با این حال هنوز این دوربین ها نتوانسته اند سارق تلفن همراه وی را پیدا کنند.