به گزارش روابط عمومی بانک مسکن، اعتبار ابلاغی طبق تفاهم انجام شده با بانک مرکزی، متناسب با میزان آسیب وارده به استانهای آسیب دیده میان مدیریت شعب مختلف ۲۱ استان تخصیص پیدا کرد.
مطابق با گزارش عملکرد تهیه شده مربوط به ماههای گذشته تا هفته نخست مهرماه، روند تسهیلات دهی به ۲۱ استان کشور به گونهای پیش رفته است که طی این بازه زمانی کوتاه ۸ استان کشور، بالغ بر ۹۰ درصد از اعتبار ابلاغی به مدیریت شعب را در قالب سه نوع تسهیلات به حادثه دیدگان پرداخت کردهاند. تسهیلات برای بازسازی، تعمیر و تجهیز دوباره مکان سکونت هموطنان در استانهای سیل زده، اختصاص پیدا کرده است.
جزییات گزارش عملکرد مربوط به حجم تسهیلات قرض الحسنه پرداختی به شعب ۲۱ استان کشور نشان میدهد پس از تخصیص اعتبار صورت گرفته میان شعب استانهای مختلف تا هفته نخست مهرماه، به جز استان خراسان جنوبی که ۱۰۰ درصد اعتبار ابلاغی معادل یک میلیارد و ۳۰۵ میلیون تومان را به عنوان تسهیلات قرضالحسنه اعطا کرده استانهای همدان، زنجان، سیستان و بلوچستان، کردستان، کرمانشاه، خراسان رضوی و مرکزی نیز بیش از ۹۰ درصد اعتبارات ابلاغی را در قالب تسهیلات قرض الحسنه به هموطنان آسیب دیده اعطا کردهاند.
علاوه بر این هشت استان، ۴ استان دیگر نیز بیش از ۸۰ درصد اعتبارات ابلاغی را در قالب تسهیلات قرض الحسنه پرداخت کرده اند. مطابق با گزارش عملکرد تهیه شده، استانهای سمنان، ایلام، گلستان و خراسان شمالی نیز بیش از ۸۰ درصد اعتبارات ابلاغی خود با نرخ سود تک رقمی به متقاضیان اعطا کردهاند.
در عین حال هفت استان دیگر نیز تاکنون بیش از ۶۰ درصد اعتبار ابلاغی به شعب را جهت اعطای تسهیلات قرض الحسنه به آسیب دیدگان ناشی از سیل فروردین ماه امسال تخصیص دادهاند.
مدیریت شعب در ۱۹ استان کشور توانستهاند بیش از ۶۰ درصد اعتبارات ابلاغی را برای پرداخت تسهیلات تخصیص دهند.
مجموع اعتبار ابلاغی به ۲۱ استان آسیب دیده کشور در جریان سیل اخیر، رقمی معادل ۴۵۰ میلیارد تومان بوده است که تا هفته نخست مهرماه، تسهیلات پرداخت شده از این محل رقمی معادل ۳۲۹ میلیارد و ۹۵۶ میلیون و ۳۰۰ هزار تومان بوده است.
پس از وقوع حادثه سیل در ۲۱ استان کشور در فروردین ماه امسال، بانک مسکن ماموریت اصلی در نوسازی و بازسازی املاک تخریب شده و آسیب دیده در شهرها و استانهای درگیر این حادثه را بر عهده گرفت.