سنندج - ایرنا - قرآن و معارف اسلامی در کلاس‌های کانون های فرهنگی و هنری مساجد کردستان به زبان کردی آموزش داده می‌شود.

آیین پایانی پنج پایگاه غنی سازی اوقات فراغت سنندج در پنجمین روز از برپایی نهمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب کردستان در محل این نمایشگاه در سنندج برگزار شد.

مسئول کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد کردستان در این مراسم اظهار داشت: ۶۰۰ پایگاه امسال برای غنی سازی اوقات فراغت تحت نظر امامان جماعت در کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد استان مستقر شد.

کامل گلباغی با اشاره به اینکه در هر پایگاه حداقل ۲ کلاس آموزشی ایجاد شد، اضافه کرد: مساجدی در سطح استان داریم که ۱۲ کلاس غنی سازی اوقات فراغت را تشکیل دادند.

وی افزود: یک هزار و ۲۰۰ مربی در سطح شهر و ‌روستاهای استان به طور دائم در طول سال آموزش‌های قرآنی و معرفتی را در کانون های مساجد ارائه می کنند.

مسئول کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد کردستان با اشاره به اینکه یکی از وظایف ارشاد انجام امورات فرهنگی در روستاها است، گفت: در روستاهای استان به غیر از مسجد مرکز و نهادی برای برگزاری برنامه های فرهنگی، مذهبی وهنری ندارند.

گلباغی یادآور شد: در  کلاس های کانون های مساجد استان قرآن  و معارف اسلامی به زبان مادری (کردی) آموزش داده می شود.

وی اظهار داشت: از دیگر برنامه های کلاس‌های کانون‌های مساجد ارائه آموزش‌های پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی است.

مسئول کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد کردستان از اساتید دانشگاه‌های استان که برای ترویج معارف اسلامی و پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی در برنامه های این کانون مشارکت داشتند تشکر کرد.

در این مراسم از پنج نفر از  مربیان و فراگیران پنج پایگاه غنی سازی اوقات فراغت کانون های مساجد استان تجلیل به عمل آمد.

محور موضوعی پنجمین روز از برپایی نهمین دوره نمایشگاه بین المللی کتاب کردستان، هنر و معماری است که به نام زنده‌یاد استاد علی اصغر کردستانی نامگذاری شده است.

۹۹۳۶ / ۳۰۳۴