علی روشن روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، افزود: از مجموع محورهای روستایی قم، ۶۸۰ کیلومتر آسفالت، ۳۱۶ خاکی و ۶۱ کیلومتر شوسه میباشد.
وی اضافه کرد: امسال برای آسفالت ۲۴ کیلومتر محور روستایی ابلاغ اعتبار شده است و محورهای روستایی از جمله ونارچ، شریف آباد گاوخونی، شاهجرد، قبادبزن، میم، ویریچ، صفرآباد رحمت آباد آسفالت خواهد شد.
وی ادامه داد: برای این امر تاکنون هفت میلیارد ریال اعتبار تخصیص داده شده است و حدود ۷۰ میلیارد ریال دیگر نیز باید از محل خزانه و یا قانون بودجه تامین شود.
روشن خاطرنشان کرد: امسال ۱.۵ کیلومتر در بخش جعفریه، ۹.۵ کهک و ۱۳ در بخش مرکزی آسفالت می شود و سال آینده نیز ۱۴ کیلومتر در بخش خلجستان و چهار کیلومتر در بخش جعفریه آسفالت خواهد شد.
وی بیان کرد: تعداد روستاهایی که بالای ۲۰ خانوار باشد و آسفالت نداشته باشد، بسیار کم است.
وی افزود: با توجه به این که بیشتر روستاهای استان حداقل یک راه آسفالت شده دارد، اولویت آسفالت با محورهای پرتردد و محورهایی که بیشتر در معرض حوادث رانندگی قرار دارد، می باشد.
معاون اداره حمل و نقل جاده ای قم اضافه کرد: روستاهای بخش کهک از جمله فردو، ویریچ و خاوه که آخر هر هفته تردد زیادی در آن ها صورت می گیرد، چهار خطه خواهد شد تا از حجم ترافیک و تصادف ها کاسته شود.
به گفته وی، برای کاهش حوادث رانندگی در محورهای روستایی، اقداماتی از جمله اصلاح پیچ، ایمن سازی و تعریض انجام میشود.
وی گفت: سال گذشته در قالب لکهگیری و قیرپاشی بهسازی ۷۰ کیلومتر از محورهای روستایی استان انجام شد.