سید احمد ابطحی یکشنبه در شورای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت استان فارس در شیراز افزود: : ترویج فرهنگ ایثار و شهادت ممکن است هزینههای مالی هم داشته باشد؛ اما آنچه به بودجه نیازی ندارد عمل به رهنمودهای شهداست.
وی اظهار داشت: یک هزار و ۷۰۰ مصوبه در شوراهای استانی کل کشور درخصوص ترویج و توسعه فرهنگ ایثار و شهادت تصویب شده که در عملیاتی شدن این مصوبات و اجرای طرحها و برنامهها کوتاهیهایی صورت گرفته است.
وی ادامه داد: تحقق این مصوبات، پیگیری همه دستگاهها را میطلبد تا به نتیجه مطلوب برسد.
فاصله با عمل به آرمانهای شهدا، دلیل ریزش جوانان شده است
دبیر شورایعالی ترویج فرهنگ ایثار و شهادت کشور در ادامه اظهار داشت: اینکه ریزش در میان جوانان بیش از رویش است، مشکل ماست نه جوانان؛ چراکه آنچه میگوییم تا عمل فاصله دارد.
ابطحی خاطرنشان کرد: راه نجات کشور از طریق عمل به فرهنگ ایثار و شهادت هموار میشود و این فرهنگ باید در همه ارکان ساری و جاری باشد و منحصر به هشت سال دفاع مقدس و جنگ نباشد.
دبیر شورای عالی ترویج فرهنگ ایثار و شهادت کشور زنده نگاه داشتن یاد شهدا به معنای آن است که اهداف شهدا در جامعه جاری باشد.
ابطحی با بیان اینکه گسستی که بین ما و جوانان و نسل سوم و چهارم ایجاد شده به دلیل فراموش کردن فرهنگ شهادت است، افزود: نباید فراموش کرد که ایثار منحصر به هشت سال دفاع مقدس نیست.
وی تاکید کرد: همواره باید مصادیق عینی از ایثارگری داشته باشیم و اگر میخواهیم به نقطه مطلوب دست یابیم باید از خودمان شروع کنیم، مصادیق ایثار را احصا کنیم و آنها را به مرحله عمل برسانیم.
در این آیین که با حضور استاندار فارس برگزار شد، از دستگاههای برتر استان در ترویج فرهنگ ایثار و شهادت تجلیل شد.
۹۸۸۵/ ۲۰۲۷
تاریخ انتشار: ۱۴ مهر ۱۳۹۸ - ۱۴:۲۹
شیراز- ایرنا- دبیر شورایعالی ترویج فرهنگ ایثار و شهادت کشور با بیان اینکه نام شهدا در همه خیابانها و دیوارها ثبت شده است و تصویر شهدا را در همه جلوههای شهری میتوان یافت، تأکید کرد: مهمتر از همه این است که در عمل رهرو راه شهدا باشیم، عکس و نام و زندگانی آنها را خوانده باشیم و اهدافشان را بدانیم.