حسین وطن پور روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار علمی ایرنا افزود: اکنون ۶ صندوق پژوهش و فناوری در حوزه علوم پزشکی فعال است و جمع سرمایه این صندوقها بیش از ۳۶ میلیارد تومان است که در استانهای مختلف به شرکتهای دانشبنیان خدمات ارائه میکنند.
وی اظهار داشت: با ارتباطی که صندوقهای پژوهش و فناوری حوزه علوم پزشکی با صندوق نوآوری و شکوفایی گرفتهاند، اکنون بیش از ۴۰ میلیارد تومان خط اعتباری دارند، خوشبختانه هر کدام از این صندوقها توانستهاند خط اعتباری مستقل دریافت کنند و میتوانند در اختیار شرکتهای دانشبنیان قرار دهند.
وطن پور گفت: اکنون از میان چهار هزار و ۵۵۰ شرکت دانشبنیان ثبت شده در معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، حدود هزار و ۲۵۰ شرکت دانشبنیان در حوزه سلامت فعال هستند.
به گفته وی، این صندوقهای پژوهش و فناوری حوزه سلامت در استانهای خراسان رضوی، تهران، زنجان و مرکزی فعال هستند و ارائه خدمت میکنند.
مدیر کل دفتر توسعه فناوری سلامت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با اشاره به اینکه در زمینه تولید و فروش تجاری محصولات دانشبنیان در کشور ظرفیت بالایی وجود دارد یادآور شد: هزار و ۲۵۰ شرکت دانشبنیان حوزه سلامت تاکنون بیش از چهار هزار محصول دانشبنیان را تولید و عرضه کردهاند.
وطن پور گفت: خوشبختانه با فعال شدن ۶۲ شرکت دانشبنیان در زمینه تولید محصول با قابلیت صادراتی طی ۱۰ سال گذشته این شرکتها توانستهاند محصولات تولیدی خود را به کشورهایی مانند چین، کره، آلمان، اندونزی، مالزی، ترکیه و روسیه صادر کنند.