علی محمدی روز سه شنبه در گفتوگو با ایرنا، افزود: در چند سال گذشته آموزشوپرورش قم همانند سایر استانها با کمبود معلم روبه بوده و در چند سال آینده نیز این وضعیت به همین منوال خواهد بود.
وی با اشاره به کمبود ۲ هزار معلم در استان، اضافه کرد: کمبود نیروها به چند صورت ازجمله تامین ۶۰۰ نیروی انسانی با خرید خدمت در ۱۸ واحد آموزشی وابسته به موسسههای غیردولتی، جذب ۲۰۰ نیروی حقالتدریس نهضت سوادآموزی، ۴۵ نیروی حقالتدریس پیشدبستانی و ۷۰۰ نیروی حقالتدریس رسمی برطرف شد.
به گفته وی، ۱۲ نیروی حقالتدریس از میان بازنشستهها، ۴۷ سرباز معلم و ۱۵۰ نفر از طریق نقل و انتقالات ورودی جذب آموزشوپرورش استان شدند.
محمدی خاطرنشان کرد: ساعت موظفی تعدادی از همکاران علاقهمند در مقطع متوسطه از ۲۴ به ۳۰ ساعت افزایش یافت و از این طریق نیز بخشی از کمبود نیرو جبران شد.
وی ادامه داد: همچنین ۱۶۰ نفر ورودی از دانشگاه فرهنگیان و ۴۰۰ نفر نیز از طریق آزمون استخدام جذب آموزشوپرورش قم شدهاند.
وی تصریح کرد: امسال ۷۰۰ نیروی آموزشوپرورش شرایط بازنشستگی داشتند که البته با رایزنیهای صورت گرفته ۲۰۰ نفر از این بازنشستهها در سال تحصیلی جاری استمرار خدمت دارند.
به گفته معاون آموزشوپرورش قم، مجموع نیروی اداری، کادر مدرسه و معلمان آموزشوپرورش قم ۱۴ هزار و ۴۰۰ نفر میباشند.
وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اعتراض تعدادی از خانوادهها نسبت به کمبود معلم در مدارس، تاکید کرد: هیچ کمبود معلمی در مدارس قم وجود ندارد و اعتراضهای اخیر مربوط به خانوادههای دانش آموزان پایه دوازدهم یکی از مدارس استعدادهای درخشان بوده است.
وی افزود: نیروی موردنیاز این مدرسه دخترانه تامین شده است، ولی خانوادهها اصرار دارند معلم برخی دروس مرد باشد که بر اساس قانون آموزشوپرورش فقط دبیر خانم میتواند در مدارس دخترانه تدریس نماید.
محمدی اضافه کرد: با توجه به اینکه خواسته خانوادهها برخلاف مقررات آموزشوپرورش است، امکان تدریس معلم مرد در مدرسه دخترانه وجود ندارد.
در سال تحصیلی جاری حدود ۲۶۵ هزار دانشآموز در مقاطع مختلف مشغول به تحصیل خواهند شد.
در حال حاضر حدود ۶۶۵ مدرسه با ۶ هزار و ۷۸۳ کلاس درس در قم فعال است.
/۲۰۸۵/ ۶۱۳۳/