به گزارش ایرنا ، منصور سیفی روز دوشنبه در جلسه بررسی اشتغال مددجویان اردبیل افزود: پرداخت این میزان تسهیلات باعث اشتغال و خودکفایی ۷۵۰ مددجو در استان شد.
وی اظهار داشت: مددجویان تحت حمایت پس از کسب مهارتهای لازم فنی و تخصصی توانستند وارد بازار کار شوند واقدامات لازم برای پایدارسازی اشتغال آنها صورت گرفته است.
وی با اشاره به اینکه در بخش اشتغال پایدار روستایی مددجویان تحت حمایت اقدامات بسیار خوبی در این نهاد صورت گرفته است، بیان کرد: امسال ۳۱۸ نفر از مددجویان مناطق روستایی با بهرهمندی از ۱۲۰ میلیارد ریال تسهیلات اشتغال پایدار وارد بازار کار شدند.
وی اضافه کرد: اعطای تسهیلات و ایجاد فرصتهای شغلی مناسب در روستاها، مناطق محروم و مرزنشین باعث توسعه و رونق اقتصادی منطقه میشود، برای همین پرداخت تسهیلات اشتغال در مناطق محروم و روستایی در اولویت قرار دارد.
سیفی ادامه داد: برای رسیدن به اهداف مورد نظر علاوه بر نظارت به نحوه اجرای طرحهای خودکفایی، آموزشها و مشاورههای لازم برای رونق و تقویت کسب و کار خانوارهای تحت حمایت کمیته امداد ارائه میشود.
معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد استان اردبیل گفت: اولویت کمیته امداد ایجاد فرصتهای شغلی نوین با رویکرد صنعتی و پیشرفته برای متقاضیان است تا ضمن ایجاد شغل پایدار برای مددجویان محصولات تولیدی آنها بازار خوبی داشته باشد.
وی مهاجرت معکوس و ایجاد فرصتهای شغلی برابر در مناطق محروم و مرزنشین را از جمله مهم ترین مزیتهای اجرای این طرح عنوان کرد و افزود: یکی از راهکارهای مهم کاهش فقر و محرومیت زدایی ایجاد بسترهای مناسب اشتغال برای اقشار آسیبپذیر است تا آنها با تکیه بر توانایی های خود به استقلال اقتصادی دست یابند.
وی از همکاری و تعامل خوب کمیته امداد و بانکهای عامل خبر داد و گفت: بانکها به علت خوشحسابی مددجویان کمیته امداد ضمن اعتماد به آنها در پرداخت تسهیلات کمال همکاری را با این نهاد دارند.
وی بیان کرد: امیدواریم تا پایان سال مددجویان بیشتری از تسهیلات پرداختی بهرهمند شده و زمینه اشتغال و خودکفایی تعداد دیگری از آنها فراهم شود.
۶۱۳۰/ ۱۲۵۷