تهران- ایرنا- روانشناس حوزه ورزش گفت: حضور زنان در ورزشگاه‌ها باعث کاهش حواشی و بهبود شرایط فرهنگی شده و تجلی‌گر فرهنگ اسلامی‌-ایرانی است.

«حمیده ابریشم‌کار» روز دوشنبه در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا در زمینه حضور زنان در ورزشگاه برای تماشای بازی تیم‌های فوتبال ایران و کامبوج اظهار داشت: حضور زنان در ورزشگاه‌ها اتفاق بسیار بزرگی است و می‌تواند به بهبود وضعیت فرهنگی ورزش ایران کمک شایانی کند.

عضو سابق تیم ملی تیراندازی ادامه داد: زنان ایرانی بارها در میادین بین‌المللی توانایی خود را به اثبات رسانده و جهانیان شاهد هنرنمایی آنان بودند. در رشته‌هایی مانند والیبال تماشاگر زن داریم که تاکنون هیچ گزارشی از بروز مشکل در رسانه‌ها منتشر نشده است. بر این اعتقادم که در مسابقات مهم ورزشی هیچ تمایزی بین زنان و مردان نباید وجود داشته باشد البته تحقق این امر نیازمند برنامه‌ریزی و ایجاد مکان‌های مناسب است.

وی در خصوص هیجان ذاتی فوتبال یادآور شد: زمانی که داور یک مسابقه به ضرر تیمی سوت بزند و یا هنگامی که حرکتی تحریک‌آمیز از سوی بازیکنی سر بزند، آنگاه تماشاگران شروع به فحاشی به داور یا بازیکنان و کادر فنی تیم مقابل می‌کنند؛ اگر به واقعیت، مثبت نگاه کنیم حضور زنان در ورزشگاه موجب می‌شود این الفاظ و اتفاقات کمرنگ شده و حتی روی عملکرد بازیکنان نیز تاثیر بگذارد؛ تاثیری که میزان خطا، خشونت و اعتراض به داوری را نیز کاهش خواهد داد.

ابریشم‌کار با اشاره به نتایج نظرسنجی‌ها در این زمینه گفت: وقتی که ۶۱ درصد مردم موافق حضور زنان در ورزشگاه هستند (به نقل از مرکز افکارسنجی دانشجویان ایران - ایسپا) یعنی زمینه برای این حضور زنان مهیا است؛  آنان در دنیای دیگری زندگی نمی‌کنند بلکه نیمی از جمعیت این جامعه را تشکیل می‌دهند؛ زنان ایرانی نشان داده‌اند با تکیه بر پیشینه تاریخی و فرهنگ ایرانی قادرند توانایی‌های خود را به منصه ظهور بگذارند.