مجدالدین معلمی در جمع مسئولان دفاتر فرهنگ و مطالعات پایداری مراکز استانی حوزه هنری در یزد با اشاره به سخنان رهبری در دیدار با محققان ادبیات پایداری افزود: مجموعه واحدهای پایداری باید تلاش کنند تا با رویکرد جدید و تلاش دو چندان طبق نظر و منویات رهبری اقدام کنند.
به گزارش شامگاه دوشنبه روابط عمومی حوزه هنری یزد ،وی با بیان اینکه به ادبیات پایداری باید بیش از گذشته توجه کنیم، بیان داشت: در گام نخست مسئولان پایداری استانها واحد پایداری را از امور کارمندی دور کنند و نباید به دنبال ارائه گزارش و آمار تعداد برگزاری برنامهها باشند چراکه با کارهای سطح پایین و بیکفیت روبرو میشویم .
معلمی به ویژگیهای بخش پایداری استانها اشاره کرد و گفت: تنها واحدی که میتواند در ورود نیروها و فراهم کردن گستره جدید به حوزه هنری مؤثر عمل کند، واحد پایداری است و از این ظرفیت مطلوب میتوانیم بهره ببریم تا زمینه ورود نیروها و استعدادهای جدید و حتی جذب نیروی انسانی با انگیزه فراهم شود.
معاون هنری حوزه هنری کشور در ادامه تصریح کرد: این نهاد میتواند به واسطه فعالیت مؤثر ، کانون فعالیتهای فرهنگی در استانها باشد و این اتفاق از طریق ارتباط و تعامل مناسب میتواند انجام شود.
معلمی در ادامه واحد ادبیات پایداری را محلی مناسب برای حضور افراد ارزشی دانست و ادامه داد: با شناسایی مؤسسههای فرهنگی و هنری همسو با سیاستهای حوزه تغییرات مناسبی را در بُعد فعالیتهای دفاتر پایداری در استان بوجود آورد چرا که فعالیت در حوزه پایداری میتواند پُل مناسبی برای برقراری ارتباط با مخاطبان برای حضور در حوزه هنری باشد.
وی به ظرفیتهای بخش پایداری مراکز استانها اشاره کرد و یادآورشد: این بخش میتواند با برنامهریزی و تعامل بیشتر ، تبدیل به بیشترین مراجعه واحد حوزه هنری شود.
معلمی همچنین اظهار داشت: واحد پایداری نباید نسبت به سایر واحدهای هنری مراکز استانی بیتفاوت باشد، باید با تعامل و ارتباط مناسب برنامهها و حتی معرفی سوژههای ناب این بخش به سایر واحدها به شکل مناسب انجام شود، این اتفاق هم در تولید، اثرمطلوب میگذارد و هم بر غنای فعالیتهای پایداری میافزاید.
معاون هنری حوزه هنری یکی از راههای معرفی محصولات پایداری را بهرهگیری از هنرمندان دانست و خاطرنشان کرد: آثار معروف را به هنرمندان معرفی کنید تا از محتوای آنها برای تولید اثر در سایر بخشها استفاده شود.
معلمی ، تعامل و برقراری ارتباط با مخاطب را یکی از راههای پیشرفت در بخش پایداری برشمرد و ادامه داد: مسئولان پایداری باید به سطح اطلاعاتی بالایی دسترسی پیدا کنند و این کار با مطالعه و به روز بودن اطلاعات حوزه کاری آنها اتفاق خواهد افتاد، زیرا تسلط و مسلح بودن به موضوعات نیز در این مسیر راهگشا خواهد بود.
نهمین نشست تخصصی مسئولان دفاتر فرهنگ و مطالعات پایداری مراکز استانی حوزه هنری کشور دوشنبهشب بعد از سه روز در یزد پایان یافت.
در این نشست کارگاه مستندسازی و تشریح برنامههای موفق مراکز استانی و نقد و بررسی کتاب پویه پایداری با حضور نویسنده و بررسی تفاوت نگاه داستانی و مستند در خاطرات برگزار شد.
شب خاطره «جنود حق» (سیره جهادی علما و روحانیون دارالعباده) همراه با رونمایی از سه کتاب تازه منتشره این نهاد شامل «واو»، «سیِ ششِ پنجاه و ۹ » و «عمو صیاد» برگزار شد.
همچنین در این نشست ،برنامهها و فعالیتهای دفاتر در حوزه تحقیق، تولیدات، آموزش، نقد و شب خاطره استانهای شاخص، فعال و متوسط تشریح شد.
همافزایی و بررسی وضعیت عملکرد دفاتر و برنامههای در دست اقدام استانها در بخش ادبیات پایداری نیز مورد بررسی قرار گرفت.
شرکت کنندگان در حاشیه این نشست از بافت تاریخی شهر یزد بازدید و با نماینده ولیفقیه در استان و امام جمعه یزد و برخی مسئولان دیدار و گفت و گو کردند.
حوزهٔ هنری نهادی زیرمجموعهٔ سازمان تبلیغات اسلامی است که از فعالیتهای هنری و فرهنگی حمایت میکند.
۷۵۳۶/ ۲۰۴۷