به گزارش جهاددانشگاهی، حمیدرضا طیبی روز دوشنبه در گردهمایی روسای واحدهای سازمانی جهاد دانشگاهی گفت: اگر بخواهیم جهاددانشگاهی بهعنوان اولین سازمان کشور مطرح باشد، باید پروژهها به بهترین نحو انجام، مدیریت و جدی گرفته شود.
وی ادامه داد: با وجود مشکلات فراوان در ساختار رسمی اداری کشور و کمبود منابع بودجهای در این زمینه و آرمانهای والای این نهاد، جهادگران توانستند با تکیه بر برنامه، اراده، تلاش و پشتکار و توکل بر خداوند و در یک کلام «فرهنگ جهادی»، راه خود را با قدرت تا امروز ادامه دهند.
جذب مناسب از منابع سازمانی تا اجرای هفت ماموریت علمی مهم
رییس جهاددانشگاهی با تشریح سه دوره مسوولیت خود در این نهاد و ارایه گزارش آن به روسای واحدهای سازمانی این نهاد، اظهار کرد: جذب مناسب منابع از سازمانها، ارگانها و وزراتخانههای دارای قدرت مالی در کشور، حضور موثر در نقشهی جامع علمی کشور، دوری از سیاستکاری در جهاددانشگاهی، بازنگری و بازنویسی در برنامههای این نهاد و ارتباطات خوب با مجلس شورای اسلامی، از جمله فعالیتهای بارز دوره اول مسوولیت اینجانب بود.
وی ادامه داد: مکاتبات زیاد با مقامهای عالیرتبه نظام و اعطای ۷ ماموریت مهم به جهاددانشگاهی در نقشه جامع علمی کشور، تنظیم قراردادهای کاربردی پرثمر، ایجاد زیرساختهای مناسب در معاونت پشتیبانی جهاددانشگاهی، اجرایی کردن پروژههای مانده از قبل و شروع فعالیتهای واحدهای استانی بر اساس مزیت بومی را نیز میتوان از جمله فعالیتهای شاخص در دوره دوم معرفی کرد.
طیبی با اشاره به تدوین برنامهی ششم توسعه جهاددانشگاهی در سومین دورهی مسوولیت خود، گفت: توسعه فعالیتهای شاخص واحدها، رایزنی برای گرفتن ماموریت از مجموعه نظام و قبول اجرای طرحها و پروژههای فناورانه با اختصاص یک بودجه قابل قبول و اظهار اعتماد بالای مقام معظم رهبری و رییسجمهوری به جهاددانشگاهی در این دوره اتفاق افتاد.
رییس جهاددانشگاهی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اینکه پروژههای متعدد این نهاد در حال نتیجه گرفتن است و امیدواریم در افق ۱۴۰۴، سازمان اول کشور در پیشرفت و توسعه باشیم، اظهار کرد: از جلب اعتماد مقام معظم رهبری، رییسجمهور و بدنهی دولت باید حداکثر بهره را برای ادامهی فعالیتهای جهاددانشگاهی ببریم.
وی افزود: تعداد قابل توجهی از قراردادها با وزارتخانهها، ستادها و سازمانهای کشوری آماده است و بهزودی از آن رونمایی میشود.
تلاش برای کاهش وابستگی به نفت
وی با بیان اینکه با توجه به شرایط کشور، بهدنبال کمکردن وابستگی این نهاد به نفت و ایجاد درآمد توسعهای پایدار هستیم، گفت: سهامداری در جهاددانشگاهی جدی گرفته خواهد شد و از تواناییهای به بلوغ رسیده و ثبت شرکتها برای تولید درآمد استفاده میشود. فعالیتهای شاخص در واحدها با جدیت پیگیری میشود و در این زمینه نگرانی وجود ندارد.
وی ادامه داد: قطعا مجموعهای که موفقیتهای آن قابل چشمپوشی نیست، عدهای به دنبال تخریب آن هستند که باید آن را با توجه به فضای مجازی مدیریت کرد. بهشدت از نقد استقبال میکنیم و راههای نقد کردن باز است و آماده دریافت آن هستیم.