یاسوج- ایرنا- مدیرکل تعزیرات حکومتی کهگیلویه و بویراحمد گفت: اجاره بهای محل های کسب و درآمد در این استان بسیار بالاست و این موضوع بهانه ای برای گران فروشی برخی اصناف به ویژه میوه فروشان شده است.

براتعلی صالحی روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت:  گران فروشی در استان به ویژه در حوزه کالاهای اساسی بسیار مشاهده می شود و مبارزه با این گران فروشی ها و تشدید نظارت ها به جد در دستور کار قرار گرفته است.

وی افزود: گران فروشی در خصوص قیمت های میوه در استان، با راه اندازی هر چه سریع تر میدان میوه و تره بار استان کنترل می شود و با ایجاد این مکان قیمت میوه در استان به طور چشمگیر کاهش خواهد یافت.

صالحی بیان کرد: در شرایط کنونی که بازار ویژه و مشخصی برای میدان میوه و تره بار استان وجود ندارد کار نظارت دشوار است و سودجویان گران می فروشند و تقلب می کنند.

وی از شهرداری یاسوج خواست نسبت به راه اندازی هر چه سریع ترمیدان میوه و تره بار اقدام کند و تعزیرات حکومتی در این زمینه همکاری لازم را با شهرداری انجام می دهد.

مدیرکل تعزیرات حکومتی کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: در صورتی که شهرداری ها در دراز مدت بازار هایی برای اصناف مختلف جانمایی و ایجاد کنند، آن گاه کار نظارت بر عملکرد بازاریان بهتر انجام می شود و راه قانون شکنی و سود جویی بر افراد زیاده خواه بسته می شود.

وی ابراز داشت: نظارت ها باید مدیریت شده و با برنامه ریزی دقیق باشند و در برخورد با سود جویان به شیوه های مختلف از جمله پلمپ و تعطیلی صنف، ابطال پروانه و نصب پلاکارد اغماضی نشود.

صالحی گفت: با توجه به شرایط اقتصادی حاکم بر جامعه نیاز است حوزه اقتصادی استان در راستای رفع مشکلات مردم و بهبود وضعیت اقتصادی آن ها فعال تر شود.

 مدیرکل تعزیرات حکومتی کهگیلویه و بویراحمد عنوان کرد: قیمت های واقعی باید از سوی سازمان حمایت حقوق مصرف کنندگان اعلام شود تا اختلاف قیمت ها سبب عدم ثبات در بازار نشود و هر کسی با نرخ دلخواه نتواند اجناس خود را به فروش برساند.

وی بیان کرد: برای نمونه در ماه های اخیر موضوع عرضه و قیمت مرغ در بازار کهگیلویه و بویراحمد به خوبی مدیریت شد و حتی کاهش قیمت حدود ۴ هزار ریالی نسبت به استان های همسایه در استان رخ داد.

صالحی تصریح کرد: به طور روزانه در سراسر استان یک تا ۲ اکیپ کار نظارت بر بازار را برای برخورد با متخلفان در زمینه های مختلف انجام می دهند و این گشت ها بیشتر متشکل از نیروهای دادستانی، تعزیرات، سازمان صنعت و معدن و نیروی انتظامی هستند.

وی افزود: ۱۸۵ اکیپ نظارت در کهگیلویه و بویراحمد فعال هستند که امسال یک هزار و ۵۱۵ مورد بازرسی داشته اند.

مدیرکل تعزیرات حکومتی کهگیلویه و بویراحمد ابراز داشت: تاکنون ۹۱۱ پرونده در حوزه های مختلف توسط ماموران گشت استان تشکیل شده است.

صالحی گفت: امسال تفاهم نامه هایی با نیروی انتظامی استان و دادستانی در خصوص همکاری بیشتر و حضور در گشت های مشترک منعقد شده است.

مدت زمان متوسط رسیدگی پرونده ها به ویژه پرونده های قاچاق کالا در این استان ۱۰ تا ۱۱ روز است.

۹۸۶۸/۱۶۶۲