مسعود خلیلی روز چهارشنبه در حاشیه مجمع انتخاباتی هیات سوارکاری استان اردبیل در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: از این تعداد باشگاه سوارکاری فقط حدود پنج باشگاه دولتی و نیمهدولتی بوده و مابقی توسط بخش خصوصی ایجاد و راهاندازی شده است.
وی با بیان اینکه اکنون ۱۳ هزار و ۷۰۰ ورزشکار کشور در این فدراسیون سازماندهی شدهاند، اظهار داشت: از این تعداد بیمه شده ورزشی در سوارکاری حدود ۷۰ درصد مرد و مابقی ۳۰ درصد زن هستند.
رئیس فدراسیون سوارکاری بیان کرد: ۲۳ هزار اسب ثبت شده و دارای هویت در کشور وجود دارد و هر سال نسبت به سال قبل با توجه به زاد آوری تعداد آنها افزایش مییابد.
او با اشاره به اینکه سوارکاری نسبت به برخی رشتههای ورزشی محدویت چندانی برای بانوان ندارد، اضافه کرد: آموزش دادن آقایان برای بانوان سوارکار خلاف قانون است.
وی با بیان اینکه سوارکاری دارای شاخههای زیادی از جمله اسبدوانی، پرش اسب، ارابهرانی، درساژ، پرش با اسب و مسابقه استقامت است، ادامه داد: دریافت مبالغ کلان، شرطبندی و قمار در باشگاههای سوارکاری و مسابقات وجود ندارد.
خلیلی با اشاره به اینکه در مسابقات اسبدوانی در یکی از استانها در مورد شرطبندی گزارشی به فدراسیون ارسال شده، گفت: مسابقاتی که برگزارکننده آن فدراسیون باشد به طور یقین نظارت میشود، اما نظارت بر باشگاههای سوارکاری در استانها بر عهده فدراسیون نیست و بر اساس قانون مصوب مجلس و ماده ۱۲ آییننامه اجرایی قانون اجازه تاسیس باشگاههای ورزشی و نظارت بر نحوه فعالیت آنها بر عهده ادارات کل ورزش و جوانان استانها است.
رئیس فدراسیون سوارکاری افزود: یکی از اولویتهای فدراسیون تلاش برای کسب سهمیه سوارکاران کشورمان در مسابقات المپیک ۲۰۲۰ توکیو است.
وی اظهار داشت: با توجه به پتانسیل، موقعیت جغرافیایی و اقلیم اردبیل میتوان علاوه بر جشنوارههای زیبایی اسب مسابقات استقامت را در این استان برگزار کرد.
خلیلی همچنین از آمادگی فدراسیون سوارکاری برای اعزام مدرس به استان اردبیل جهت آموزش مربیان و سوارکاران این استان خبر داد.
در این مجمع انتخاباتی که تنها یک نامزد داشت، بهاءالدین ایلخانی با کسب ۱۴ رای از مجموع ۱۴ رای ماخوذه به مدت چهار سال به عنوان رئیس هیات سوارکاری استان اردبیل انتخاب شد.
۶۱۳۰/۶۰۱۸