کرمانشاه- ایرنا- مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان کرمانشاه از برقراری کد دستوری «USSD» اپراتورهای همراه برای آگاهی از وضعیت و موقعیت زائرین با یکدیگر و ارسال موقعیت به دوستان خود در مسیر اربعین خبر داد.

شهریار بهنیا روز پنجشنبه در گفت و گو با ایرنا اعلام کرد: در استان تلاش‌های بسیار زیادی انجام شده که به موجب این تلاش‌ها در سیل و زلزله اخیر، ارتباطات در شرایط بحرانی، پایدار و امن باقی ماند.

وی در ادامه تصریح کرد: تمام مسیرهای منتهی به شهرهای استان از ۲ مسیر ارتباطی فیبرنوری برخوردار است که با تمهیدات انجام شده سایت‌های جدید توسط اپراتورهای اول و دوم در مسیر اربعین احداث شده و با ایجاد رومینگ بین اپراتورها در کمربندی قصرشیرین و احداث سایت‌های پرتابل در مسیر اربعین مشکلات آنتن‌دهی نقاط کور برطرف شده است.

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان کرمانشاه، هم به بازدید خود از پایانه مرزی خسروی اشاره کرد و گفت: در این پایانه شبکه اینترنت بیسیم برقرار شده و شرکت مخابرات منطقه کرمانشاه تعداد ۵۰۰ خط تلفن ثابت به پایانه مرزی خسروی و ستاد ارتباطات اربعین برای استفاده زائرین اربعین حسینی واگذار می کند.

بهنیا اظهار داشت: در مسیر جاده اربعین به سمت پایانه مرزی خسروی پوشش آنتن‌دهی اپراتورها مناسب ارزیابی شد.

وی افزود: کد دستوری USSD با شماره‌گیری #۵۰۰*۵۰۰* برای آگاهی از وضعیت و موقعیت زائرین با یکدیگر و ارسال موقعیت به دوستان خود به‌صورت رایگان توسط همه اپراتورها در هر ساعتی از شبانه روز راه‌اندازی شده است.

امسال چهار مرز خسروی، مهران، چذابه و شلمچه برای تردد زائران اربعین حسینی باز است.

مرز خسروی به عنوان نزدیکترین مسیر عبور زوار عتبات‌ عالیات به عراق پس از سال‌ها انتظار ۱۵ شهریور امسال با حضور وزرای کشور ایران و عراق بازگشایی شد، به همین علت مسئولان استان تمام تلاش خود را برای میزبانی هرچه بهتر از زوار به کار گرفته‌اند.

مرز خسروی نزدیکترین نقطه از کشورمان به بغداد پایتخت عراق ۱۹۰، نجف ۳۸۰، کربلا ۳۰۰، کاظمین ۲۰۳ و سامرا ۳۲۶ کیلومتر فاصله دارد، عملیات ساخت پایانه بین المللی مرز خسروی از سال ۷۷ در نقطه صفر مرزی آغاز شد و در سال ۸۱ با ۷۵ میلیارد ریال اعتبار به بهره برداری رسید.

براساس اعلام ستاد اربعین کشور، خدمات‌دهی به زائران در قالب موکب‌ها در داخل کشور از ۱۳ تا ۳۰ مهرماه و در داخل عراق از ۱۶ تا ۲۷ مهر برنامه‌ریزی شده است.

شهرستان قصرشیرین دارای ۱۴ واحد اقامتی شامل هتل و مهمانپذیر درجه یک تا سه با ۳۲۲ اتاق و یک هزار و ۲۰۰ تخت است که بیشتر این اماکن در اوایل دهه ۸۰ ساخته شده است تا زائران عتبات عالیات در مسیر تردد خود به عراق یک شب را در این منطقه مرزی اقامت داشته باشد.     

قصرشیرین در غرب کرمانشاه با ۲۷ هزار تن جمعیت، بیش از ۱۸۶ کیلومتر مرز با عراق دارد و در امتداد این مرزهای طولانی، ۲ مرز رسمی خسروی و پرویزخان قرار دارد که اولی هم مرز با حوزه حکومت مرکزی (بخش عربی) و دومی هم مرز با اقلیم کردستان عراق است.     

مرز خسروی در ۲۰ کیلومتری شهر قصرشیرین واقع شده است.

۳۰۳۳/۸۰۶۶