افشین خوشگوار روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: بر این اساس جدای از ساعت درس تربیت بدنی، طرحهای مکمل شامل المپیاد ورزشی درون مدرسهای، حیاط پویا، ورزش صبحگاهی و ورزش با خانواده در طول سال تحصیلی در مدارس استان اجرا میشود.
وی افزود: با توجه به اینکه ۲ ساعت درس تربیت بدنی جوابگوی نیازهای جسمانی، فیزیکی و حرکتی دانش آموزان نیست بنابراین با اجرای این طرحهای کمکی تلاش میشود سرانه زمان فعالیتهای ورزشی دانش آموزان در مدارس افزایش یابد.
معاون تربیت بدنی و سلامت آموزش و پرورش کردستان یکی از این طرح های مکمل را حیاط پویا اعلام کرد و یادآور شد: این طرح ویژه دانش آموزان دوره ابتدایی بوده و در سال تحصیلی جاری در ۷۲۰ مدرسه استان اجرا میشود.
وی اضافه کرد: المپیاد ورزشی درون مدرسهای نیز ویژه دانش آموزان تمام مقاطع تحصیلی بوده و در سال تحصیلی جاری ۱۱۰ هزار دانش آموز دختر و پسر مدارس استان زیرپوشش این طرح قرار میگیرند.
خوشگوار افزود: طرح ورزش صبحگاهی نیز ۱۰۰ هزار دانش آموز را زیر پوشش قرار میدهد ضمن اینکه در طرح ورزش با خانواده نیز ۸۰ مدرسه زیرپوشش قرار میگیرد.
وی اظهار داشت: در طرح ورزش صبحگاهی در طول هفته یک روز از خانواده ها در مدرسه پسرانه از پدران و مدرسه دخترانه از مادران دعوت میشود به همراه دانش آموزان به انجام فعالیت های ورزشی گروهی همانند فوتبال و طناب کشی بپردازند.
معاون تربیت بدنی و سلامت آموزش و پرورش کردستان با بیان اینکه این طرح ها در مناطق ۱۶ گانه آموزش و پرورش استان اجرا میشود، گفت: استراتژی که در این طرحها دنبال میشود این است که از ظرفیت مدارس برای افزایش فعالیتهای فیزیکی و سلامت جسمانی دانش آموزان استفاده شود و در این راستا از مدیران مدارس انتظار میرود با حوزه تربیت بدنی همکاری لازم را داشته باشند.
سال تحصیلی جاری (۹۹ - ۹۸) در استان کردستان در سه هزار و ۹۰۰ مدرسه شهری و روستایی با ۱۲ هزار و ۱۴۵ کلاس درس و حضور ۳۰۰ هزار دانش آموز در سه مقاطع ابتدایی، متوسطه اول و دوم با ۲۴ هزار پرسنل آموزشی، پرورشی و خدماتی آغاز شد.
۷۳۴۸/۹۱۰۲