سید نجیم حسینی روز پنجشنبه در نشست خبری اظهار داشت: در این مدت در مجموع برای پروندههای رسیدگی شده ۴۳۷ میلیارد و ۵۳۸ میلیون و ۳۸۴ هزار ریال حکم در قالب جریمه نقدی صادر شده است.
وی اضافه کرد: از کل تعداد پروندهها، سه هزار و ۳۳۸ فقره پرونده ورودی در حوزه کالا و خدمات بود که برای سه هزار و ۳۱۰ فقره پرونده حکم صادر و مختومه شد ضمن اینکه یک هزار و ۹۴۵ پرونده نیز در زمینه قاچاق تشکیل شد که یک هزار و ۹۳۳ حکم هم در این بخش صادر شد.
حسینی یادآور شد: در این مدت در زمینه بهداشت، دارو و درمان ۱۴۸ فقره پرونده و ۱۰۷ پرونده نیز مانده سال گذشته در این حوزه داشتیم که ۱۵۳ پرونده در مدت ۶ ماه اول امسال مورد رسیدگی قرار گرفته است.
مدیرکل تعزیرات حکومتی استان کردستان افزود: به غیر از شهرستانهای دیواندره، دهگلان و سروآباد در شهرستانهای دیگر استان شعبه و نیروی انسانی تعزیرات حکومتی مستقر است و به پروندهها رسیدگی میکند.
وی با اشاره به اینکه پرونده شهرستانهای بدون شعبه در شهرستانهای همجوار رسیدگی میشود، گفت: پنج شعبه بدوی در سنندج مرکز استان و ۲ شعبه تجدیدنظر در حوزههای صنفی و قاچاق کالا و ارز نیز فعالیت میکند.
حسینی با بیان اینکه میتوانیم از بازرسین افتخاری بهره بگیریم، تاکید کرد: تعزیرات حکومتی با کمک مردم میتواند نظارت بهتری داشته باشد و در این راستا سامانههای ۱۳۵ تعزیرات و ۱۲۴ صنعت، معدن و تجارت آماده دریافت گزارشات مردمی است.
وی یادآور شد: تعزیرات حکومتی کردستان ۴۹۷ گشت و ۵۹۹ بازرسی به همراه دیگر دستگاهها در این ۶ ماهه در سطح بازار استان انجام داده است.
حسینی با اشاره به اینکه جرایم عرضه کالای قاچاق در بازار بیشتر و در مرتبه اول هم ۲ برابر ارزش کالاست، اظهار داشت: از میان پروندههای قاچاق تشکیل شده ۱۶۰ پرونده مربوط به عرضه کالای قاچاق بوده است.
۶۱۰۸/۹۱۰۲