رئیس کانون خلاقیت و نوآوری دانشگاه فنی و حرفهای همدان در این آیین گفت: این مرکز در فضایی به مساحت ۶۲۰ متر مربع و با اعتبار ۱۰ میلیارد ریال در دانشکده فنیوحرفه ای شهید مفتح راه اندازی شده است.
رحیم دائمیمژدهی افزود: مساحت نخستین کانون خلاقیت و نوآوری دانشگاه فنی و حرفهای کشور در فازهای بعدی به یکهزار و ۲۰۰ متر مربع افزایش مییابد.
وی اظهار داشت: این مرکز خدمات خود را در دو بخش دانشجویی و صنعت ارائه میدهد.
دائمیمژدهی عنوان کرد: دانشجویانی که دارای ایده هستند پس از شرکت در رتبهبندی استارتآپها، در صورت کسب رتبه، ایده خود را وارد این مرکز رشد میکنند.
وی ادامه داد: ایده دانشجویان در این مرکز حمایت میشود و با ارائه شیوههای دانشبنیان، ایدهها تجاریسازی میشوند.
رئیس کانون خلاقیت و نوآوری دانشگاه فنی و حرفهای همدان اضافه کرد: در بخش دیگر، صنعتگرانی که از بخش خصوصی به این مرکز مراجعه میکنند، برای توسعه صنعت خود، مورد حمایت مشاوران و محققان این مرکز رشد قرار میگیرند.
وی افزود: ۸۰ درصد فعالیت این مرکز به ایدههای دانشبنیان دانشجویان و ۲۰ درصت نیز به توسعه صنعت در بخش خصوصی اختصاص یافته است.
دائمیمژدهی با بیان اینکه این مرکز با هدف توسعه صنعت و تولید راهاندازی شده است، افزود: این مرکز با همکاری پارک علم و فناوری استان، با استفاده از علم و دانش، علاوه بر فراهم کردن زمینههای تولید، کمک زیادی به اشتغالزایی برای دانشجویان دانشگاه فنیوحرفهای میکند.
وی اظهار داشت: با بهرهبرداری از این مرکز، تعداد مراکز رشد دانشگاههای دولتی همدان به سه مرکز افزایش یافت.
رئیس کانون خلاقیت و نوآوری دانشگاه فنی و حرفهای همدان عنوان کرد: دانشگاه فنی و حرفهای همدان، سه دانشکده در شهر همدان، ۲ دانشکده در ملایر و یک دانشکده در نهاوند دارد.
وی افزود: نزدیک به ۶ هزار دانشجو در دانشگاه فنیوحرفهای همدان تحصیلات تکمیلی را فرامیگیرند.