ایلام- ایرنا - رئیس پلیس راهور ناجا گفت: بر اساس بررسی های صورت گرفته ۶۵ درصد تصادفات ایام پیش و پس از بازگشت زائران اربعین ناشی از خستگی و خواب آلودگی رانندگان است.

سردار سید کمال هادیانفر روز پنجشنبه در گفت و گویی خبری اظهار داشت: باتوجه به اینکه هر لحظه به حجم گسترده زائران در مرزهای چهارگانه به ویژه مرز مهران افزوده می شود، برای کاستن از حجم ترافیک مسیرهای منتهی به مرز مهران زائران مرزهای دیگر همچون خسروی را نیز برگزیدند، هرچند تعداد زائران مرز خسروی امروز بیشتر از روزهای گذشته بود اما همچنان ظرفیت پذیرش زائر و خودروهای زائران را دارد.

وی افزود: هم اکنون ۸۰ درصد از ظرفیت پارکینگ های داخل شهر و پایانه برکت شهر مهران تکمیل شده و رانندگان خودروهای خود را در پارکینگ بزرگ اربعین پارک کنند و تمام تهمیدات لازم برای تسهیل در تردد خودروها در مرزهای چهارگانه به ویژه مهران اندیشیده شده اما رانندگان نیز ضمن رعایت قوانین رانندگی با نیروهای ناجا همکاری کنند.

رئیس پلیس راهور در مورد مرزهای شلمچه و چذابه هم اظهار داشت: وضعیت تردد در این مرزها مطلوب است و تمام اتوبوس های کاپوتاژ به تعداد ۴۰۰ دستگاه مجوز خروج از مرز چذابه را دارند که از این تعداد ۱۶۰ دستگاه از این مرز به عراق خارج شده اند و سایر اتوبوس ها نیز به تدریج خارج می شوند و در مرز شلمچه نیز تراکم کامیون های حامل وجود دارد هرچند این موضوع نیز در حال مدیریت است که مشکلی در تسهیل تردد زائران ایجاد نشود.

سردار هادیانفر اضافه کرد: با توجه به شرایط حجم سنگین تردد خودروها و زائران در عراق به درخواست این کشور تردد خودروهای سواری کاپوتاژ تا پایان مهرماه و هنگام کاهش تراکم زائران و خودروها در عراق امکان پذیر نیست.

وی در مورد تصادف ها نیز گفت: میزان حوادث جاده ای اربعین امسال نسبت به مدت مشابه یک درصد کاهش داشته است هرچند ۶۵ درصد عامل تصادفات خواب آلودگی و خستگی مفرط رانندگان بوده است.

شهرستان مرزی مهران در ۸۵ کیلومتری جنوب غربی ایلام با داشتن مرز بین‌المللی از معابر اصلی و مهم تردد خودروهای شخصی، کامیون های حامل کالاهای صادراتی و خودروهای حامل زائران عتبات عالیات است.

پیش بینی می شود در ایام اربعین امسال ۷۰ درصد از مجموع زائران مرز مهران را برای تردد انتخاب کنند و هم اکنون به طور معمول در این ایام روزانه بیش از ۱۰۰ هزار نفر از مرز مهران راهی عتبات عالیات می شوند.

۷۱۷۲/۶۱۱۹