امیر خجسته روز پنجشنبه در جمع روسای دانشگاه های استان همدان یادآوری کرد: ۴۰ سال است که رشته های نظری در دانشگاه ها تدریس می شود و بیشتر دانش آموختگان بعد از کسب مدرک برای فرصت شغلی دچار مشقت می شوند.
وی با بیان اینکه باید بپذیریم شرایط اشتغال کشور خوب نیست اضافه کرد: علت اصلی بیکاری جوانان نداشتن مهارت است در غیر اینصورت این افراد علاوه بر خود برای دیگر جویای کار نیز شغل ایجاد می کردند.
نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: فلسفه شکل گیری دانشگاه جامع علمی کاربردی فراهم کردن زمینه مهارت آموزش دانشجویان است که در این راستا مسئولان این دانشگاه کارهای خوبی انجام داده اند.
خجسته مهارت افزایی را مهمترین نیاز کشور دانست ادامه داد: با توجه به کوچک سازی دولت، امیدی به جذب دانش آموختگان در بدنه مدیریتی و اداره ها نیست بنابراین ناچاریم به سمت دانشگاه های مهارت محور به ویژه در دانشگاه های علمی کاربردی و فنی و حرفه ای برویم.
نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس شورای اسلامی خواستار اجرای برنامه های فرهنگی با هدف سوق دادن دانشجویان به رشته های فنی و مهارتی شد.
وی بر ضرورت امید آفرینی و مقابله با دسیسه های دشمن با در پیش گرفتن خلاقیت، نوآوری و پیشرفت هایی علمی سریع و قوی تاکید کرد و گفت: به موفقیت های کشور در سطح بین الملل کمتر پرداخته شده است در حالیکه باید پیشرفت های نظامی و غیرنظامی کشور را در شرایط تحریم بازگو کرد.
رییس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان همدان نیز در این نشست گفت: هشت مرکز علمی کاربردی در این استان فعال و سه هزار دانشجو در ۸۰ کد رشته در این مراکز مشغول به تحصیل هستند.
محمود تعجبی افزود: ساختمان جدید جامع علمی کاربردی همدان در اوایل سال ۹۶ خریداری و بازسازی شد و هم اینک آمادگی خدمت رسانی به دانشجویان و مدرسان را دارد.
۷۵۲۶/۲۰۹۰