تهران-ایرنا- بیست و نهمین نمایشگاه گروهی اساتید قلم‌زنی در نگارخانه مس‌نگار پایتخت امروز(جمعه) گشایش یافت.

به گزارش روز جمعه ایرنا، نگارخانه مس‌نگار که به عنوان تنها نگارخانه‌ تهران سال‌هاست بر هنرهای سنتی و صناعی ایران تمرکز دارد، در این دوره از نمایشگاه؛ آثاری از هنرمندان نامدار و استادان بزرگ قلم‌زنی را در کنار آثار بدیعی از هنرمندان جوان به‌ نمایش گذاشته است.

مدیر نگارخانه مس‌نگار در این باره گفت: این نگارخانه به‌ روال هر سال و در راستای آرمان همیشگی‌ خود، برای پایندگی و ماندگارسازی گونه‌های مختلف هنرهای صناعی ایران، میزبان آثار فاخری از هنرمندان قلم‌زن است.

محمدحسن گلچین‌پور افزود: هنرمندان قلم‌زن در دو دهه اخیر موفق شدند تحولات وسیعی در این هنر سنتی به وجود آورده و آن را از فرم و طرح‌های یکنواخت به پویایی در ساخت و تنوع در اجرا درآوردند.

وی بیان کرد: این تغییر با عنایت به استقبال هنرمندان و مجموعه‌داران آثار فاخر قلم‌زنی، جوانان شاغل در این عرصه را هم با انگیزه کرده تا این هنر سنتی دیرپا را با نگاهی نو اما با حفظ اصالت‌ها ادامه دهند.

گلچین‌پور، فعالیت بانوان در حوزه هنر قلم‌زنی را از شگفتی این روزهای هنر دانست و گفت: در سال‌های گذشته به دلیل سختی کاری که هنر قلم‌زنی داشت، کمتر بانویی جذب این رشته از هنرهای سنتی می‌شد، اما امروز نه تنها تعداد بانوان فعال در این رشته بسیار زیاد است بلکه آثار بدیع و چشم‌نوازی توسط آنان خلق می‌شود.

مدیر نگارخانه مس‌نگار اظهارداشت: در بیست و نهمین نمایشگاه گروهی اساتید قلمزنی آثار هنرمندانی همچون منصور حافظ‌پرست، رضا قادران، مجید بهرامی‌پور، محمدمهدی باباخانی، مصطفی میرفخرایی، حبیب آروان، محمد خورشیدی، کمال لطفی، رضا عابدی، مهران شیرزاد، سلیمان قربانیان، بهزاد ساعی، حسن نیستانی، امیر مالک صالحی در نمایشگاه گروهی آثار نفیس هنرمندان قلم‌زن ارائه شده است.

گلچین‌پور افزود: همچنین در این نمایشگاه آثار بانوان و هنرمندان جوان‌تر همچون مینا علی بنا، لیلی صفاری، حمیده بوستان، مهسا شادکام، الهام مهدیان، سیده فاطمه مرتضوی، امیرحسین بزرگیان، داوود خلجی، محمد میرزایی، ابراهیم مختاری نیز به نمایش گذاشته شده است.

نمایشگاه گروهی آثار نفیس هنرمندان قلم‌زن تا ۲۵ مهر از ساعت ۱۰ تا ۲۰ در نگارخانه مس‌نگار واقع در خیابان ملاصدرا، خیابان شیراز شمالی، کوچه حکیم اعظم، مجتمع پارک پرنس، واحد تجاری شماره پنج میزبان علاقه‌مندان است.

تهرام/۷۲۴۵/6003