به گزارش خبرگزاری اسپوتنیک روسیه، همزمان با ورود این هیات روسی، یک هیات از یگانهای کرد نیز وارد دمشق شد.
بر اساس این گزارش، احتمالا مأموریت هیأت روسی میانجیگری میان دولت سوریه و نیروهای دمکراتیک سوریه (قسد) است.
در همین حال یک مسؤول بلندپایه نیروهای دمکراتیک سوریه شرط این گروه برای توافق با دولت سوریه را موافقت با خودمختاری اعلام کرد، موضوعی که مقام های دولت دمشق بارها آن را رد کردهاند.
به گزارش این خبرگزاری، در همین حال حمله توپخانه ای جمعه شب ارتش ترکیه به یک نانوایی در شهر قامشلی، هفت زخمی برجای گذاشت.
این تحولات به دنبال آن صورت می گیرد که بسیار از مسؤولان کرد سوریه و کشورهای عربی از نیروهای دمکراتیک سوریه خواستهاند، مناطق مرزی این کشور با ترکیه را به دولت دمشق تحویل دهد.
مقام های دولت سوریه دو روز پیش اعلام کردند، به خاطر حملات ترکیه به شمال شرق سوریه، تمامی پروازهای نظامی و مسافربری به فرودگاه قامشلی و بالعکس متوقف شده است.
رجب طیب اردوغان رئیس جمهوری ترکیه روز چهارشنبه از آغاز عملیات نظامی جدید ارتش این کشور موسوم به "چشمه صلح" در شمال شرق سوریه خبر داد، اقدامی که با واکنش تند بسیاری از کشورها بویژه اتحادیه اروپا رو بهرو شده است.
اتحادیه اروپا آنکارا را به اعمال تحریمهای بیشتر تهدید کرده و هشدار اردوغان مبنی بر اینکه دروازه های کشورش را برای عبور آوارگان به اروپا باز خواهد کرد، مردود دانستند.
اردوغان حمعه شب در نخستین سخنرانی پس از آغاز عملیات "چشمه صلح" که از روز چهارشنبه در شمال سوریه آغاز شده است، توقف عملیات علیه گروههایی که آنها را تروریست میخواند، رد کرد.
سوریه با محکوم کردن حمله ترکیه به مناطق کردنشین شمال کشورش گفت که ارتش دمشق برای مقابله با هرگونه چالشی آماده است.
پیشتر، ارتش ترکیه در دو عملیات سپر فرات (۳ شهریور ۹۵ تا ۹ فروردین ۹۶) و عملیات شاخه زیتون (۳۰ دیماه ۹۶ تا ۴ فروردین ۹۷) با همکاری گروههای تروریستی مورد حمایت خود، چهار هزار کیلومتر از خاک سوریه از جمله شهرهای الباب، اعزاز، جرابلس و عفرین در شمال این کشور را تصرف کرده بود.