کرمانشاه- ایرنا- آب شرب مورد نیاز زائران اربعین حسینی (ع) در مسیر قصرشیرین تا خسروی توسط تانکرهای سیار و مخزن‌های آب تامین شده است.

به گزارش ایرنا، زائران اربعین حسینی در فاصله شهر قصرشیرین تا پایانه مرزی خسروی باید توسط اتوبوس جابجا شوند، از این رو در این مسیر هیچ موکب و شبکه آبرسانی برای زائران در نظر گرفته نشده؛ با این حال روز گذشته ازدحام جمعیت زائران در مسیر مرز خسروی باعث شد تا عده ای از رائران پیاده این مسیر را طی کنند که به دلیل کمبود آب آشامیدنی و گرمای هوا با مشکل روبرو شدند.

مدیرعامل آب و فاضلاب شهری استان کرمانشاه که مسئولیت تامین آب آشامیدنی زائران در بخشی از مسیر را بر عهده دارد، گفت: به منظور برطرف کردن مشکل آب رسانی به زائران اربعین حسینی ۱۶ دستگاه تانکر آب را از راهی کرده ایم که تاکنون چهار دستگاه در مسیر موردنظر مستقر شده اند.

«علیرضا تخت‌شاهی» با بیان اینکه دیگر تانک ها در ترافیک مسیر هستند و تا پایان وقت امروز کاملا مستقر می شوند، گفت: در مجموع شرکت آبفا شهری ۲۵ دستگاه تانکر را در طول مسیر تردد زائران اربعین حسینی مستقر کرده است.

وی با بیان اینکه برخی از زائران محدوده سه راه نصرآباد تا قصرشیرین را نیز به صورت پیاده طی می کنند، گفت: در این مسیر نیز تانکرهای سیار برای زائرانی که پیاده تردد می کنند، مستقر شده اند.

مدیرعامل آب و فاضلاب شهری عنوان کرد: به منظور خدمات‌دهی بهتر به زائران اربعین حسینی و حفظ سلامت آنان در گرمای هوا آب خنک در مسیر منتهی به خسروی توزیع می شود.

تخت‌شاهی افزود: براساس قراردادی که با کارخانه یخ بسته شده است، قالب های یخ بزرگ در ۱۶ تانکر طول مسیر قصرشیرین تا خسروی قرار می گیرد تا آب شرب مصرفی خنک شود.

امسال چهار مرز خسروی، مهران، چذابه و شلمچه برای تردد زائران اربعین حسینی باز است.

عزیمت زائران اربعین حسینی از مرز رسمی خسروی روز پنجشنبه ۱۱ مهرماه به درخواست مسئولان عراقی متوقف و از دوشنبه پانزدهم مهرماه از سرگرفته شد.

مرز خسروی به عنوان نزدیکترین مسیر عبور زوار عتبات‌ عالیات به عراق پس از سال‌ها انتظار ۱۵ شهریور امسال با حضور وزرای کشور ایران و عراق بازگشایی شد، به همین علت مسئولان استان تمام تلاش خود را برای میزبانی هرچه بهتر از زوار به کار گرفته‌اند.

مرز خسروی نزدیکترین نقطه از کشورمان به بغداد پایتخت عراق ۱۹۰، نجف ۳۸۰، کربلا ۲۲۴، کاظمین ۲۰۳ و سامرا ۳۲۶ کیلومتر فاصله دارد، عملیات ساخت پایانه بین المللی مرز خسروی از سال ۷۷ در نقطه صفر مرزی آغاز شد و در سال ۸۱ با ۷۵ میلیارد ریال اعتبار به بهره برداری رسید.

براساس اعلام ستاد اربعین کشور، خدمات‌دهی به زائران در قالب موکب‌ها در داخل کشور از ۱۳ تا ۳۰ مهرماه و در داخل عراق از ۱۶ تا ۲۷ مهر برنامه‌ریزی شده است.

۹۶۱۲/۸۰۶۶