پرویز رمضانی روز شنبه در نشست بررسی اجرای نسخه الکترونیکی در شهرستان دشتی افزود: با اجرای این طرح در مراجعات به بخش سرپایی مراکز درمانی طرف قرارداد در استان نیازی به دفترچه نیست و بیمه شده با ارائه شماره ملی خود میتواند از خدمات درمانی بهرهمند شود.
وی اضافه کرد: از مزایای دیگر این طرح تمام مراحل نسخه نویسی به صورت مکانیزه و هوشمند است و از دوباره کاری و تداخل دارویی جلوگیری میشود و فرایند ارائه خدمات قابل رصد و کنترل است و در زمان ویزیت بیمار و تجویز دارو و خدمات پزشکی، بسیاری از ضوابط و قواعد و گایدلاینهای بالینی اجرایی میشود.
مدیرکل بیمه سلامت استان بوشهر تاکید کرد: از اول مهرماه از پزشکان مجری برنامه دیگر نسخه کاغذی تحویل نمیگیریم و در زمان حاضر ماهانه بیش از ۲ هزار نسخه الکترونیکی در استان بوشهر تجویز میشود.
وی افزود: برای تشویق مجریان نسخه نویسی همه مطبها و مؤسساتی که نسخههای خود را به صورت الکترونیکی تجویز و ارائه کنند هزینههای آنها در پایان ماه بدون تأخیر پرداخت خواهد شد.
رمضانی به تکلیف قانونی مجلس و دولت برای تحت پوشش بردن همه افرادی که توان پرداخت حق بیمه ندارند اشاره کرد و افزود: بر اساس این طرح میزان توانمندی افراد از طرف وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی بررسی و افراد فاقد توانمندی به صورت رایگان تحت پوشش بیمهای قرار میگیرند.
وی تاکید کرد: از سال آینده بیمه شدگانی که تحت پوشش هستند نیز مورد ارزیابی وسع قرار گرفته و بر اساس توانایی مالی افراد باید حق بیمه پرداخت کنند.
مدیرکل بیمه سلامت استان بوشهر به وضعیت پرداختهای بیمه سلامت به موسسات تشخیصی درمانی طرف قرارداد در استان اشاره کرد و گفت: امسال با وجود مشکل در تامین منابع مالی اما در زمان حاضر در پرداخت مطالبات موسسههای طرف قرارداد به روز هستیم.
۷۲۰۶/۶۰۴۳