علیرضا آخوندزاده روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: کاروان «کارآفرینشو» فرصتی برای تمام جوانان و جویندگان کار ایجاد میکند تا ایدههای خود را عملیاتی کنند و مورد حمایت صندوق قرار گیرند.
وی ادامه داد: تاکنون ۲ طرح کاروان «کارآفرینشو» در آذربایجانغربی با همکاری دانشگاههای صنعتی و قاضی طباطبایی این استان اجرایی شده است.
وی تاکید کرد: با اجرای این طرح در مراکز دانشگاهی فضایی برای ایدهپردازی جوانان فراهم شده و تاکنون نیز ۱۲ نفر برای حمایت توسط صندوق کارآفرینی امید انتخاب شدهاند.
وی اضافه کرد: «کارآفرینشو» در واقع یک شتابدهنده بوده و وظیفه آن حمایت از افراد دارای ایدههای خلاقانه در تمامی حوزههاست و صندوق از این ایدهها در بخش مشاورهای و تسهیلگری در دریافت اخذ مجوزها حمایت میکند.
مدیر صندوق کارآفرینی امید آذربایجانغربی گفت: حمایت از کسب و کار جدید و اشتغال نوآورانه با توجه به پتانسیل هر منطقه مورد تاکید و حمایت این صندوق است.
آخوندزاده ادامه داد: همچنین کاروان کسب و کار برای بازارسازی و بازارشناسی محصولات تولیدی این کارآفرینان راهاندازی میشود تا کسانی که مورد حمایت صندوق کارآفرینی امید هستند به راحتی محصولات خود را عرضه کنند.
وی اظهار داشت: اجرای این طرحها میتواند از مهاجرت روستاییان به شهرها و توسعه حاشیهنشینی جلوگیری کند.
وی با اشاره به فعالیت صندوق کارآفرینی امید در سطح استان افزود: تمامی ۱۷ شهرستان استان دارای شعبههای این صندوق است.
وی تاکید کرد: در راستای اجرای طرح کلی شهر یا روستای بدون بیکار در آذربایجانغربی شهر سیمینه بوکان برای نخستینبار در کشور به عنوان شهر بدون بیکار معرفی شده و اقدامات لازم برای توسعه بازارچههای محلی این منطقه در حال انجام است.
صندوق کارآفرینی امید بر اساس رویکرد جدید حمایت از کسبوکارهای خرد بازارمحور با روش تامین مالی خرد وظایف مهم و مغفول ماندهای را در زنجیره حمایتهای دولتی از تولید در بخش خصوصی برعهده داشته است.
۹۹۱۸/۳۰۷۲