«محمد بابایی» روز یکشنبه در گفتوگو با ایرنا افزود: ۱۴ هزار و ۴۱۳ دستگاه انواع تراکتور و کمباین در استان مرکزی وجود دارد که پنج هزار و ۸۰۸ دستگاه آنها از سال ۸۸ تا کنون توسط شرکت های سازنده شماره گذاری شده است.
وی ادامه داد: هشت هزار و ۶۰۵ دستگاه تراکتور و کمباین در استان مرکزی نیازمند پلاک گذاری بود که با شماره گذاری یک سوم این ماشین آلات در سال جاری پنج هزار و ۹۰۵ دستگاه آنها برای دریافت سهمیه سوخت باید پلاک دریافت کنند.
رئیس اداره امور فناوری های مکانیزاسیون کشاورزی سازمان جهاد کشاورزی استان مرکزی خاطرنشان کرد: بر اساس مصوبه کارگروه مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان، از ابتدای مهر ماه امسال سهمیه سوخت تراکتور و کمباین های بدون پلاک در مرحله نخست به نصف کاهش یافته است.
بابایی افزود: در مرحله بعد در صورتی که صاحبان ماشین آلات کشاورزی سامل تراکتور و کمباین نسبت به شماره گذاری این ماشین آلات اقدام نکنند سهمیه سوخت آنها قطع می شود.
رئیس اداره امور فناوری های مکانیزاسیون کشاورزی سازمان جهاد کشاورزی استان مرکزی گفت: در راستای تسهیل در شماره گذاری و ارایه خدمت به کشاورزان، تشکیل پرونده و اقدامات اولیه برای شماره گذاری این ماشین آلات توسط کارشناسان جهادکشاورزی استان انجام و پلیس برای ارایه مجور شماره گذاری به شهرستان ها مراجعه می کند.
استان مرکزی با وجود صنعتی بودن در زمره ۱۰ استان نخست کشور در بخش کشاورزی است که ۹۰ هزار بهره بردار شامل ۲۰ درصد شاغلان استان در این حوزه فعال هستند.
۶۷۰ هزار هکتار اراضی باغی و کشاورزی در استان مرکزی وجود دارد و یک و ۲ دهم درصد تولیدات کشاورزی مازاد بر نیاز استان به سایر مناطق ارسال می شود.
این استان رتبه چهارم تولید بچه ماهی قزل آلا، رتبه اول در تنوع تولید گل و گیاهان زینتی، رتبه دوم تولید گلهای شاخه بریده، رتبه سوم در تولید گل و گیاهان زینتی، رتبه دوم سطح زیر کشت و تولید انار کشور، رتبه ششم تولید پسته، مقام هشتم تولید گل محمدی، مقام نهم در تولید انگور، رتبه سوم در تولید لوبیا و رتبه پنجم در تولید جو را به خود اختصاص داده است.
۱۹۵۵/۶۰۱۲