فرزین خادمی روزیکشنبه در نشست کمیته جامعه ایمن شهرستان افزود: ادارههای مرتبط باید حفاری فاضلاب و وجود شرایط نامناسب دیگر در شهر را مورد توجه قرار دهند و نسبت به انجام اقدامات لازم برای پیگیری و رفع آنها اهتمام لازم داشته باشند.
کارشناس پیگیری برنامههای جامعه ایمن میبد نیز در این نشست با اشاره به تعاریف و شاخصهای جامعه ایمن ، کارگروههای ایجاد شده در این ارتباط را در حوزه های آموزشی ، فرهنگی ، فرهنگ ترافیک و... برشمرد.
محمدرضا جانب اللهی در ادامه به روند افزایش آمار حوادث ترافیکی در هفت سال گذشته در شهرستان اشاره کرد و گفت: در این مدت آمار حوادث سال به سال بیشتر شده است.
وی با مقایسه آمار ۶ ماهه نخست سال ۹۸ نسبت به مدت مشابه سال قبل با تفکیک نوع سانحه ، حوادث مربوط به تصادف موتورسیکلت ، خودرو سواری و عابر پیاده را در سال ۹۷ به ترتیب ۷۳۶ ، ۱۹۲ و ۱۳۷ مورد و امسال را به ترتیب ۸۳۸ ، ۲۹۴ و ۱۵۱ مورد حادثه اعلام کرد.
کارشناس پیگیری برنامههای جامعه ایمن میبد از جاده سنتو محدوده بین شهرک صنعتی تا پل مروارید و کمربند غربی را به عنوان مکانهای حادثه خیز یاد کرد و محدوده فیروزآباد ، یخدان ، حجتآباد ، خیابان رشید الدین ، بیده و... را از محلهایی نام برد که در هفت سال گذشته در آنها حوادث ترافیکی منجر به فوت اتفاق افتاد.
یکی از مسئولان پلیس راهمنایی و رانندگی (راهور) میبد هم در این نشست داشتن گواهینامه و استفاده از کلاه ایمنی از سوی موتورسواران را ضروری دانست و خاطرنشان کرد: در بیشتر حوادث منجر به فوت ،موتورسوار کلاه ایمنی و گواهینامه نداشت.
در این نشست به ایجاد سامانه اطلاع رسانی نقاط حادثه خیز و پایش آنها ، مشخص کردن شاخصها ، آموزش تشکلهای مردمی برای ارائه گزارش مناطق حادثه خیز، رفع مشکلات ترافیکی در ندوشن ، درنظر گرفتن محلهای مناسب برای پارک خودروها در محوطه پارک بهاران و... اشاره شد.
مرکز شهرستان ۱۰۴ هزار نفری میبد در ۵۰ کیلومتری شمال غرب شهر یزد مرکز این استان قرار دارد.
۹۹۳۴ / ۲۰۴۷