سیدسعید ابراهیمنژاد روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: یک رام در مسیر همدان - مشهد و ۲ رام نیز در مسیر همدان - تهران راهاندازی شده است که با راه اندازی این قطارها در مسیرهای دوسویه، روزانه نزدیک به چهار هزار و ۵۰۰ مسافر از طریق راهآهن همدان جابهجا میشوند.
وی با بیان اینکه روز گذشته ۱۲۰ زائر از طریق راهآهن، وارد همدان و پس از آن راهی مرزهای غربی کشور شدند، اظهار داشت: تعداد بسیار زیادی از بلیت قطارهای ویژه اربعین پیش فروش شده و تعدادی بلیت نیز برای موارد خاص پیش از حرکت قطار به فروش میرسد.
ابراهیمنژاد با بیان اینکه در این مدت هر روز ۲ قطار از همدان به سمت مشهد و ۲ قطار نیز از مشهد به سمت همدان حرکت میکنند، عنوان کرد: قطارهای مسیر همدان - مشهد، یکی از ساعت ۱۵ و دیگری ساعت ۱۶:۳۰ از همدان به سمت مشهد حرکت میکنند و قطارهای مسیر مشهد - همدان نیز یکی ساعت ۱۵:۳۵ و دیگری ساعت ۱۹:۴۵ راهی همدان میشوند.
وی اضافه کرد: قطار مسیر همدان - تهران نیز در روزهای ۲۵، ۲۶ و ۲۷ مهرماه زائران اربعین حسینی را جابهجا می کند.
مدیرکل راه آهن غرب کشور گفت: با هدف آسانسازی تردد زائران اربعین حسینی، راه آهن همدان به عنوان پسکرانه (هاب) منطقه غرب کشور انتخاب شده است و مسافران اربعین از طریق این راهآهن به غرب کشور دسترسی پیدا میکنند.
وی ادامه داد: به منظور خدمات دهی به زائران اربعین حسینی، یک موکب در ایستگاه راهآهن همدان راه اندازی شده است.
ابراهیمنژاد بیان کرد: در این موکب علاوه بر توزیع نوشیدنی گرم و سرد، تنقلات و میوه، غذای گرم نیز در وعده های نهار و شام به زائران حسینی ارائه میشود.
استان همدان با داشتن ۲ خط آهن مجزا به عنوان شاهراه ریلی غرب کشور به حساب میآید.
طرح ساخت راه آهن همدان - تهران در سفر پر خیر و برکت رهبرمعظم انقلاب در سال ۸۳ به همدان مصوب شد.
نخستین قطار مسیر همدان - مشهد نیز تیر ماه سال ۱۳۹۶ با حضور حدود ۱۵۰ تن از خانواده های شهدا، ایثارگران و اصحاب رسانه استان همدان عازم مشهد مقدس شد.
۹۹۰۴/۲۰۸۷