سید جمیل احمدی روز چهارشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: این آموزشهای مهارتی در بخشهای مراکز ثابت و سیار شهری، آموزش به آسیب دیدگان اجتماعی، آموزش در جوار دانشگاهها، کار آموزی در محیط کار واقعی، آموزش در صنایع، آموزش در زندانها، آموزش در پادگانها و آموزش به روستائیان و عشایر انجام شده است.
وی با اشاره به اینکه این آموزشها از طریق ۱۲مرکز آموزش فنی و حرفهای بخش دولتی در تمامی شهرستانهای استان به جویندگان مهارت ارائه شده اضافه کرد: یک هزارو ۹۲ نفر از این آموزشها به کارکنان وظیفه نیروهای مسلح و یک هزار نفر به روستاییان و عشایر ارائه شده است.
احمدی با بیان اینکه ارائه آموزشهای مهارتی به سربازان براساس تفاهم نامههای منعقده با نیروهای مسلح در حال اجرا است یادآورشد: این آموزشها نقش موثری در آینده شغلی سربازان دارد و راه ورود آنان به بازار کار را هموار می کند.
مدیرکل فنی و حرفه ای کردستان افزود: حاشیه نشینی در شهرهای بزرگ نیز یکی از معضلات کنونی است و در نظر داریم تا با ارائه آموزش های فنی و حرفه ای به روستائیان و عشایر زمینه ایجاد کسب و کار را برای آنان فراهم کرده و از مهاجرت غیر ضروری آنان به شهرهای بزرگ جلوگیری شود.