«غلامعلی جعفرزاده ایمن آبادی» روز پنجشنبه در گفت وگو با خبرنگار گروه آموزش و دانشگاه، با بیان اینکه برخی از امضاکنندگان طرح رفع انحصار از زبان انگلیسی در نظام آموزشی کشور پشیمان شدهاند، افزود: حتی برخی از امضاکنندگان طرح حذف زبان انگلیسی از مدارس، به آن رای نخواهند داد.
وی اظهارداشت: تکلیف این طرح در فراکسیون ما مشخص است و تقریبا تمامی اعضا با آن مخالف هستند، چون نظر مردم برای ما مهم است و مردم نیز با این طرح مخالف هستند و من به عنوان نایب رئیس یکی از فراکسیون های مجلس می گویم که این طرح در صحن علنی به هیچ عنوان مصوب نخواهد شد و از ارائه آن پشیمان شده اند.
نایب رئیس فراکسیون نمایندگان ولایی مجلس درباره طرح تعدادی از نمایندگان برای حذف زبان انگلیسی در مدارس افزود: ارائه این طرح به هیات رئیسه، اشتباهی تاریخی و بزرگ است و شخصا با تعدادی از امضا کنندگان طرح صحبت کردم و به نظر می رسد که این افراد به خوبی درباره طرح مذکور توجیه نشده بودند و حتی برخی نخوانده آن را امضا کردند.
وی با طرح این پرسش که مگر می شود آموزش زبانی که بین المللی است و مردم به آن احتیاج دارند را تعطیل کرد؟ اظهار داشت: ما باید برعکس عمل کنیم یعنی باید تعداد آموزش های زبان در کشور را افزایش دهیم نه اینکه حتی همین تدریس زبان در مدارس را لغو کنیم.
نماینده مردم رشت در مجلس خاطرنشان کرد: اینکه در مدارس ما زبان انگلیسی به درستی تدریس نمی شود و تصمیم گرفته شود که به همین دلیل باید برای فراگیری آن به آموزشگاه ها مراجعه کنند، یک فاجعه ملی است. یعنی ممکن است خیلی از دانش آموزان در برخی از دروس نتیجه نگیرند مانند ریاضی؛ پس باید برای فراگیری به آموزشگاه های ریاضی مراجعه کنند؟
جعفر زاده ایمن آبادی تصریح کرد: درعین حال مگر در تمامی نقاط کشور آموزشگاه های خصوصی وجود دارد، یا مردم ایران در مناطق کمتر برخوردار قدرت هزینه برای رفتن فرزندانشان به آموزشگاه های زبان را دارند؟
وی با اشاره به اینکه این تصمیم هزینه های زیادی را به خانواده ها تحمیل می کند که کاملا مخالف اصل تحصیل رایگان در قانون اساسی است، از همکارانش در مجلس شورای اسلامی درخواست کرد که درباره این طرح تجدید نظر کنند و ادامه داد: این طرح کاملا ناپخته و غیرکارشناسی است و باید درباره آن تامل و مطالعه بیشتری انجام شود.
عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه این طرح نمایندگان دست آویز مضحکه رسانه های خارجی شده است، گفت: وکلای ما در حوزه های انتخابیه از این طرح بسیار ناخشنود هستند؛ البته نظام آموزش و پرورش رسالتی بزرگ بر دوش دارد و باید آن رسالت را انجام دهد.
جعفرزاده با ابراز تاسف از ارائه این طرح به هیات رئیسه مجلس درباره اینکه آیا نمایندگان مجلس با این طرح موافق هستند یا خیر، گفت: من با تعداد زیادی از امضاکنندگان طرح صحبت کردم، تصور نمی کردند که بازخورد ارائه این طرح در جامعه بسیار بد باشد.
به گزارش ایرنا، ۵۷ نماینده مجلس روز چهارشنبه سوم مهرماه گذشته در طرحی یک فوریتی که به هیات رئیسه ارائه شد، خواستار قانونی شدن رفع انحصار از زبان انگلیسی در نظام آموزش همگانی کشور شدند.