تاریخ انتشار: ۲۴ مهر ۱۳۹۸ - ۱۵:۴۵

کربلا _ ایرنا _ در راهپیمایی اربعین حسینی که تجمعی بی نظیر نه تنها در جهان اسلام بلکه در سراسر دنیا است، صحنه هایی می بینی که در هیچ جای دنیا نظیر ندارد.

در نزدیکی میدان تربیه در شهر مقدس کربلا زائر جوان معلول اهوازی را در حال حرکت دیدم، حرکتی همچون زائر سالم جسمی.
من نیز همچون دیگر زائران از حضور این جوان مومن و عاشق که سه روزه خود را از نجف اشرف به کربلای معلی رسانده بود، متحیر شدم.


این جوان معلول از ناحیه دو پا و یک دست معلول بود به حدی که برعکس روی ویلچر نشسته بود و با کمک یک پای خود این مسیر طولانی را در هوای داغ عراق طی کرده، پایی که فقط ۲۰ درصد آن سالم بود.  
نکته جالب تر آن که این زائر معلول اهوازی در دست سالم خود نیز پرچم یا ابوالفضل العباس (س) را گرفته بود.

در سال گذشته بر اساس آمارهای اعلام شده ۲۰ میلیون نفر از سراسر جهان به خصوص کشورهای اسلامی در راهپیمایی عظیم و میلیونی اربعین شرکت کردند.

راهپیمایی اربعین از سال ۱۳۸۲ هجری شمسی و بعد از سقوط صدام در این سال به صورت علنی از سرگرفته شد.

پیش از سقوط صدام مردم عراق به خاطر عشق و علاقه به امام حسین (ع) به صورت مخفیان و از بین نخلستان های عراق که به عنوان طریق العلما شناخته می شود ، راهپیمایی اربعین را برگزار می کردند.

در ۱۶ سال گذشته راهپیمایی اربعین هر سال با شکوه تر از سال قبل برگزار می شود و امسال پیش بینی می شود رقم حاضران در این راهپیمایی به بیش از ۲۰ میلیون نفر برسد و شمار زیادی از زائران با ویلچر و عصا در این مراسم حضور می یابند. 

در سال های اخیر شماری از اتباع کشورهای مختلف آسیایی ، اروپایی ، امریکایی و افریقایی در این راهپیمایی اربعین شرکت می کنند و در بین آنان شمار زیادی از پیروان ادیان و مذاهب مختلف نیز وجود دارد.

اتباع این کشورها حتی در برپایی موکب هایی برای خدمت رسانی به زایران نیز مشارکت داشته و هر سال حضور آنان پررنگ تر می شود.