همدان_ ایرنا_ مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس همدان گفت: چهار سالن ورزشی در روستاهای رضوانکده، علوی، آورزمان و انوج ملایر نیمه تمام است که امسال ۱۱ میلیارد ریال اعتبار برای تکمیل آنها هزینه می‌شود.

فرزاد تیموری روز پنجشنبه در جلسه اعضای شورای اداری شهرستان ملایر در بخش جوکار افزود: از سال‌های گذشته ۶ طرح ورزشی در این شهرستان آغاز شده بود که هر کدام بین ۳۰ تا ۴۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشتند.

وی اظهار داشت: از این تعداد سالن ورزشی روستاهای ازناو، کمری و رضوانکده به بهره‌برداری رسید.

مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس همدان ادامه داد: سال‌های گذشته از محل ارزش افزوده اعتباراتی در همین رابطه اختصاص یافت که سهم ملایر ۱۳ درصد از این اعتبارات بود و به حدود ۱۸ درصد رسید.

تیموری ادامه داد: امسال ۲۸ میلیارد ریال اعتبار از محل ارزش افزوده به استان تعلق گرفت که ۴۰ درصد از این اعتبار معادل ۱۱ میلیارد ریال را برای تکمیل این طرح ها به ملایر اختصاص دادیم.

وی با بیان اینکه از محل اعتبارات متوازن شهرستان نیز مبلغی در این زمینه کمک شد گفت: استخر شنای ملایر همچنان نیمه‌کاره است و عملیات اجرایی آن تعطیل شده بود که با پیگیری نمایندگان ملایر و سازمان نوسازی مدارس، سال گذشته ۱۰ میلیارد ریال و امسال ۱۵ میلیارد ریال برای تکمیل این استخر اختصاص یافت.

مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس همدان قول مساعد داد: مدرسه ۱۲ کلاسه توحید ازندریان سال آینده بهره‌برداری و دیوار کشی مدرسه شبانه‌روزی نَنَج نیز طی روزهای آتی آغاز شود.

تیموری یادآور شد: مدرسه ۱۲ کلاسه سنایی جوکار نیز در دست اقدام است و یک سالن چند منظوره با ظرفیت ۲۲۰ نفر در کنار مدرسه احداث شده که می‌تواند بخشی از نیازهای این شهر را مرتفع کند.

وی درباره کانون فرهنگی ملایر نیز بیان کرد: این کانون از سال ۸۳ متوقف شده بود که سال گذشته ۲۰ میلیارد ریال اعتبار به آن اختصاص یافت.

مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس همدان با اشاره به اختصاص اعتبار ملی برای استاندارد سازی مدارس با حمایت دولت و مجلس گفت: همدان نخستین استان کشور در استاندارد سازی مدارس و حذف بخاری‌های نفت سوز است و هر مدرسه‌ای که سیستم گرمایشی آن مشکل دارد، به سرعت رفع می‌شود.

کاشت ۲۰۰ هکتار جنگل‌کاری مصنوعی در جوکار

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری همدان نیز آبخیزداری را بهترین روش برای تغذیه آب‌های زیرزمینی دانست و گفت: در این راستا حدود ۱۰۰ میلیارد ریال عملیات آبخیزداری در شهرستان ملایر اجرا شد.

اسفندیار خزایی ادامه داد: در حوزه زراعت چوب هم‌اکنون ۲۰۰ هکتار گونه صنوبر در ملایر مهیای کاشت است و از نهالستان این شهرستان ۷۰۰ هزار اصله نهال صنوبر تولید کردیم.

وی تاکید کرد: آمادگی توزیع نهال صنوبر بین شهروندان را داریم تا بتوانیم عرصه‌های منابع طبیعی را حفظ، احیا و توسعه دهیم.

مدیر اداره جهاد کشاورزی ملایر نیز گفت: در حال حاضر بیش از ۲۳۰ طرح پروانه دار در این شهرستان آماده به کار داریم که ۱۸ طرح آن مربوط به بخش جوکار است و ۲۰ طرح نیز در زمینه کشت زعفران است.

علی مروت امیری با اشاره به جانمایی طرح بزرگ دامداری ۶ هزار راسی در بخش جوکار با سرمایه گذاری شرکت شستا بیان کرد: با بهره‌برداری از این طرح، تحول بزرگی در حوزه دامداری این منطقه ایجاد می‌شود.

خسارت ۶۲ میلیارد ریالی سیل به قنوات ملایر

وی یادآور شد: در جریان سیلاب فروردین امسال ۱۷ کیلومتر از قنوات این شهرستان آسیب دید که بیش از ۶۲ میلیارد ریال برآورد خسارت شد و چنانچه پرداخت شود، به سرعت کار انجام می‌شود.

مدیر اداه جهاد کشاورزی ملایر آبیاری نوین را از اولویت‌ها برشمرد و افزود: از ۲ سال گذشته تاکنون ۱۰ درصد از مزارع این شهرستان به سیستم آبیاری نوین تجهیز شد و این آمار به ۳۰ درصد افزایش یافت.

امیری گفت: ۱۹۳ هکتار آبیاری نوین هم اکنون در بخش جوکار در دست اجرا است که علاوه بر این ۹۹ هکتار طراحی شده است.