حبیب حسین زادگان روز دوشنبه همزمان با هفته تربیت بدنی در گفت و گو با خبرنگار ایرنا هزینه اجرای این پروژه ها را حدود یکهزار میلیارد ریال اعتبار اعلام کرد.
وی با اعلام این که هم اکنون حدود ۹۰ پروژه عمرانی ورزشی نیمه تمام در مازندران وجود دارد، گفت که برای تکمیل این پروژه ها هم حدود 2 هزار و ۲۰۰ میلیارد ریال اعتبار نیاز است.
حسین زادگان پیش بینی کرد که این پروژه های ورزشی که ۲۲۴هزار متر مربع است تا پایان دولت تدبیر و امید به اتمام برسد.
مدیرکل ورزش و جوانان مازندران همچنین تعداد فضای ورزشی مازندران را ۵۰۰ واحد اعلام کرد و افزود: سرانه این فضای ورزشی استان ۱.۲ متر است که با تکمیل پروژه های نیمه تمام به ۱.۵ متر می رسد.
وی مهمترین پروژه ورزشی نیمه تمام استان را استادیوم ۶ هزار نفری ساری معرفی کرد و گفت که این استادیوم که بیش از یک دهه پیش ساختش آغاز شد سال آینده به بهره برداری می رسد.
نشاط اجتماعی برنامه اولویت دار دستگاه ورزش
مدیرکل ورزش و جوانان مازندران برنامه اصلی دستگاه ورزش استان را ایجاد نشاط اجتماعی بیان کرد و تحرک تیمداری به خصوص در فوتبال لیگ برتر و لیگ یک ،میزبانی رقابت های ورزشی در سطح بین المللی ،ملی و منطقه ای و توجه به ورزش های همگانی را از جمله برنامه های اداره کل در حوزه نشاط اجتماعی دانست.
حسین زادگان اظهار داشت : برای تحرک بخشی در جامعه در راستای نشاط اجتماعی باید سایر دستگاههای مرتبط چون شهرداری ها، تشکل های مردم نهاد، هیات های ورزشی و سایر دستگاههای دولتی مرتبط نیز وارد گود شوند.
وی در مورد کم فرصت میزبانی استان در مسابقات ورزشی سطوح ملی و منطقه ای را ناشی از مشکل مالی دانست و افزود : به هیات های ورزشی نیز ماموریت داده شد تا بتوانند میزبانی مسابقات ملی و منطقه ای با کیفیت را داشته باشند و مورد حمایت اداره کل ورزش قرار می گیرند.
حمایت از باشگاههای ورزشی در حوزه تیمداری
مدیرکل ورزش و جوانان مازندران تحریم و مشکل اقتصادی را دلیل بروز مشکل در تیمداری به خصوص تیم های نساجی در لیگ برتر و رایکا در لیگ یک عنوان کرد و گفت : به تیم های فوتبالی در حوزه زیرساخت در دو سال اخیر کمک خوبی شد و امیدواریم بتوانیم در سایر بخش ها نیز کمک های را داشته باشیم.
حسین زادگان افزود : تیم رایکا نیز به دلیل مشکل قضایی برای مالکان با مشکل مالی برای ادامه کار مواجه ولی کمک مالی شد تا بتواند بخشی از امور روزمره را دنبال کنند.