علیمحمد طهماسبی روز دوشنبه در جلسه کارگروه استانی مقابله با گرد و غبار در آذربایجانغربی افزود: با اجرایی شدن این برنامه، بسیاری از اقدامات در راستای اجرای بندهای آن در دستور کار نهادهای مختلف مسئول قرار می گیرد و می توان شاهد کاهش مشکلات در این بخش بود.
وی اضافه کرد: در ۲ سال گذشته به دلیل ناکافی بودن اعتبار دولتی مرتبط با مقابله با گرد و غبار، تأمین اعتبار از محل صندوق توسعه ملی مورد درخواست و پیگیری این ستاد قرار گرفته و با نظر موافق مقام معظم رهبری منجر به اجرای عملیات اجرایی گسترده در مناطق مختلف کشور شده است.
سرپرست معاونت امور عمرانی استانداری آذربایجان غربی نیز در این جلسه، با تاکید بر لزوم حساسیت و جدیت دستگاه های استانی در بحث مقابله با گرد و غبار و آلودگی هوا بیان کرد: توجه به پارامترهای هواشناسی، اقلیمی و ژئوتکنیکی در توسعه شهرها و روستاها در مقابله با آلودگی هوا بسیار ضروری است و باید مورد توجه مسئولان مرتبط قرار گیرد.
پیمان آرامون تاکید کرد: اجرای طرح کمربند سبز در حاشیه شهرها و توسعه آبیاری نوین و مکانیزه از برنامه هایی است که در تلاش هستیم با بهره گیری از اعتبارات استانی و ملی آن را محقق سازیم.
وی از ابلاغ هفت هزار و ۴۲۰ میلیارد ریال اعتبار به دریاچه ارومیه در سال جاری خبر داد و گفت: نزدیک به ۱۰۰ میلیارد ریال از آن مربوط به طرح های مقابله با گرد و غبار است.
وی تاکید کرد: احیای دریاچه ارومیه در دولت تدبیر و امید به یک گفتمان عمومی تبدیل شد و در همین راستا تاکنون اقدامات بسیار خوبی در جهت تثبیت و احیای این دریاچه انجام گرفته که این اقدامات همچنان ادامه دارد.
وی اظهار کرد: با احیای دریاچه ارومیه بسیاری از مشکلات ناشی از آلودگی هوا در این حوزه رفع می شود.
در این جلسه گزارشی از مناطق تحت تاثیر فرسایش بادی و گرد و غبار در استان و اقدامات و برنامه های پیش بینی شده برای این مناطق ارائه شد.