تهران- ایرنا- معاون حقوقی، امورمجلس و هماهنگی امور استان‌های وزارت ورزش و جوانان از ارسال گزارش‌های مالی سال‌های ۹۵ تا ۹۷ باشگاه‌های استقلال و پرسپولیس به سازمان فرابورس خبر داد. این گزارش در راستای واگذاری ۲ باشگاه است.

«جمشید تقی‌زاده»  که مسئولیت پیگیری واگذاری باشگاه‌های استقلال و پرسپولیس را نیز عهده‌دار است، در این خصوص اظهار داشت: در ۲ ماه گذشته هشت جلسه منظم و مستمر با حضور مدیران عامل سرخ آبی‌ها و مدیران سازمان بورس و فرابورس و سازمان خصوصی‌سازی برگزار شده که هدف تسریع در واگذاری است.

وی گفت: برند ۲ باشگاه استقلال و پرسپولیس مبنای اصلی واگذاری خواهد بود و شفافیت مالی، حسابرسی قانونی و سامان یافتن وضعیت مالیاتی ۲ باشگاه وضعیت خوبی را برای واگذاری ایجاد کرده است.

معاون وزیر ورزش و جوانان افزود: با کمک مدیران و کارشناسان سازمان بورس و سازمان خصوصی‌سازی در تلاش هستیم هر چه سریعتر روند خصوصی‌سازی ۲ باشگاه انجام گیرد.

در راستای اجرای بند «ه» تبصره ۲ قانون بودجه سال ۹۸ به منظور واگذاری ۲ باشگاه پرسپولیس و استقلال  پیش‌تر جلسه‌ای با حضور «مسعود سلطانی‌فر» وزیر ورزش و جوانان، ریاست سازمان بورس و فرابورس برگزار  و مقرر شد که اعضای هیات مدیره ۲ باشگاه با محوریت معاونت حقوقی، امور مجلس و هماهنگی امور استان‌ها، کارگزار بورس را بعنوان مشاور جهت پذیرش در فرابورس و تعیین قیمت‌گذاری ۵ درصد و برطرف نمودن تمامی موانع اقدام کنند.

در این جلسه از معاون سازمان بورس هم دعوت شد تا نسبت به معرفی چندین کارگزار مطرح به اعضای هیات مدیره ۲ باشگاه و مدیران عامل آن‌ها اقدام و پس از مشورت اعضای هیات مدیره نسبت به عقد قرارداد با آن کارگزار اقدام کنند.

همچنین در صورت تبدیل سهام به عام با توجه به هماهنگی‌های به عمل آمده با سازمان خصوصی‌سازی در راستای اصلاح اساسنامه شرکت در حال انجام است. ضروری است هیات مدیره مصوبه لازم را برای تبدیل سهام به وزارت اعلام  کند تا با تایید مقررات مصوبه مجمع فوق العاده اخذ شود.

هیات مدیره ۲ شرکت ثبت به انعقاد قرارداد نهاد مالی با کارگزاران مورد تایید سازمان بورس و اوراق بهادار با هماهنگی معاونت حقوقی ظرف یک هفته اقدام می‌کنند تا کارگزار بعد از بررسی، مدارک و مستندات با تصریح موانع و مشکلات پیشنهاد لازم را ارائه نماید و سپس اقدام لازم را انجام دهد.

قیمت‌گذاری شرکت‌ها، چه برند و چه شرکت در صلاحیت سازمان خصوصی‌سازی است که این امر مستلزم انعقاد قرارداد با مشاور یا کارگزار است.

ماجرای واگذاری سرخابی ها از آنجا آغاز شد که هیات وزیران دولت دهم در جلسه ششم مهرماه ۱۳۹۰، به‌ استناد اصل ۱۳۸ قانون اساسی و با توجه به تشکیل وزارت ورزش و جوانان و ضرورت حفظ سهم بخش دولتی در ورزش، سهام ۲ باشگاه فرهنگی ورزشی پرسپولیس و استقلال را از گروه یک بنگاه‌ها و فعالیت‌های اقتصادی موضوع ماده ۲ قانون اجرای سیاست‌های کلی اصل ۴۴ قانون اساسی به گروه ۲ منتقل کرد تا به‌جای واگذاری صد درصد سهام این باشگاه‌ها، ۲۰ درصد از سهام‌شان در اختیار دولت باقی بماند و ۸۰ درصد باقی‌مانده را به بخش‌های خصوصی، تعاونی و عمومی غیردولتی واگذار کند اما با وجود این مصوبه تلاش‌های دولت دهم برای واگذاری این ۲ باشگاه نتیجه نداد.

سازمان خصوصی‌سازی با روی کار آمدن دولت یازدهم عزم خود را برای واگذاری این باشگاه ها جزم کرد و وعده داد که تا ۲۰ فروردین ماه سال ۹۳ و پیش از آغاز بازی‌های جام جهانی واگذاری این ۲ باشگاه انجام شود که اکنون قرار است این اتفاق تا پایان سال رخ دهد.

برچسب‌ها