کرمانشاه- ایرنا- رئیس جهاد کشاورزی استان کرمانشاه گفت: در راستای ارتقاء شاخص‌های بهره‌وری کشاورزی استان، آموزش تخصصی و علمی چهار هزار نفر در ۱۳ رشته کشاورزی در دستور کار این سازمان با اداره فنی و حرفه‌ای قرار گرفته است.

 روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی کرمانشاه روز سه شنبه به نقل از نوربخش حاتمی افزود: به منظور علمی ترشدن بخش کشاورزی تفاهم طرح ارتقای شاخصهای بهره وری کشاورزی بین سازمان جهاد کشاورزی و اداره کل آموزش فنی و حرفه ای به امضاء رسیده است. 
حاتمی هدف از اجرای طرح ارتقای شاخص های بهره وری در بخش کشاورزی را انتقال آخرین تکنولوژی و یافته های تحقیقاتی به مزارع کشاورزان و بهبود فرایند مدیریت مزرعه عنوان کرد و افزود: در اجرای کلاس ها و دوره های این طرح از مدرسان فنی و حرفه ای بهره گیری می شود.
وی پایداری تولید و استفاده از ظرفیتهای کشاورزی استان را از ویژگیهای مهم اجرای طرح ارتقاء شاخص ها بهره وری کشاورزی اعلام کرد، گفت: در این طرح توجه ویژه ای به پایداری تولید و صنایع فرآوری به ویژه آموزشی فرآوری زیتون، نخود، زعفران و ... شده که مهمترین هدف آن ایجاد زمینه اشتغال بیشتر در بخش کشاورزی است.
حاتمی در ادامه از حمایت های  استاندار کرمانشاه و اداره کل فنی و حرفه ای در اجرای برنامه های بخش کشاورزی قدردانی کرد و افزود: در اجرای این طرح بیشتر سعی داریم، آموزش ها به سمت مزرعه محور و عملیاتی پیش برود.

در استان ۲ میلیون نفری کرمانشاه حدود ۱۲۵ هزار بهره بردار در بخش کشاورزی مشغول فعالیت هستند.

استان کرمانشاه با بیش از ۹۵۰ هزار هکتار زمین کشاورزی و تولید سالانه چهار میلیون و ۲۰۰ هزار تن انواع محصولات کشاورزی، دامی و باغی یکی از قطب های کشاورزی کشور است.

در استان کرمانشاه چهار میلیون و ۶۵۰ واحد دامی و بیش از یک هزار و ۳۳۳ واحد دامپروری صنعتی شامل ۷۰۰ واحد مرغداری گوشتی صنعتی، ۱۷۶ واحد گاوداری شیری، ۱۸۱ واحد پرواربندی گوساله و ۲۱۹ واحد پرواربندی بره فعال است.

در این استان همچنین ۲۴ واحد مرغداری تخمگذار، ۱۳ واحد پرورش بوقلمون صنعتی، ۹ واحد مرغ مادر گوشتی، چهار واحد جوجه کشی، ۲ واحد مرکز پرندگان زینتی، پنج واحد پرورش شترمرغ و بیش از ۳۰۹ هزار کلنی زنبور عسل و سایر واحدهای بخش روستایی و عشایری وجود دارد.

در کرمانشاه سالانه بیش از ۴۵۱ هزار تن انواع محصولات دامی شامل ۳۳۶ هزار تن شیرخام، ۳۶ هزار و ۳۰۰ تن گوشت قرمز، ۶۳ هزار و ۸۰۰ تن گوشت طیور، ۱۱ هزار و ۱۰۰ تن تخم مرغ و چهار هزار و ۸۳ تن عسل تولید می شود.