«علی رمضانی» روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار گروه دانشگاه و آموزش ایرنا افزود: براساس برنامه ریزی های انجام شده و راهکارهای سند تحول بنیادین آموزش و پرورش دانش آموزان باید به گونه ای تربیت شوند که در شرایط سخت به کشور کمک کنند.
وی ادامه داد: به همین منظور با حضور جمعیت هلال احمر، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، سازمان پدافند غیرعامل و پلیس راه پنج کارگروه با پنج سرفصل جدید آموزش ها تشکیل شده است تا به دانش آموزان آموزش های لازم برای نحوه مقابله با بحران ها داده شود تا بتوانیم از این طریق از نظر روحی و روانی دانش آموزان سالمی داشته باشیم پس معتقدیم هر مدرسه باید یک گروه اردوی ویژه داشته باشد.
وی خاطرنشان کرد: همچنین باید برای مقابله با حوادثی همچون سیل، آتش سوزی و زلزله، دانش آموزان با آموزش کمک های اولیه آشنایی داشته باشند تا دانش آموزان بتوانند در آن زمان، با بحران ها مبارزه کنند و بتوانند به راحتی از خودشان محافظت کنند.
این مقام مسئول در وزارت آموزش و پرورش تصریح کرد: اگر دانش آموزان حتی با قوانین پلیس راه و راهنمایی و ر انندگی آشنایی داشته باشند بهتر می توانند از نظر جسمانی سالم بمانند که به همین منظور وزارت آموزش و پرورش برنامه هایی برای تقویت دانش آموزان و حتی معلمان در برنامه کاری خود دارد و امیدواریم بتوانیم تاثیرگذاری آن را در هنگام بروز حوادث و سوانح مشاهده کنیم.
رمضانی اضافه کرد: به همین منظور در آبان ۳۲۰ نفر از مدرسان کشوری در قالب دوره تربیت مدرس مربیان اردویی در پنج سر فصل جدید آموزشی در حوزه بحران و سوانح، آموزش خواهند دید که این برنامه در دستور کار قرار گرفته است تا بتوانیم دانش آموزان را در مراحل بعدی آموزش دهیم.
به گفته وی پس از آموزش مدرسان مدیران منطقه ای و استانی آموزش داده می شوند و پس از آموزش نیروی انسانی ۳۲۰ نفره، مربیان و بعد از آن دانش آموزان آموزش های لازم را فرامی گیرند چون باید آموزشمحور و مهارتمحور باشیم.
وی ابراز امیدواری کرد با برگزاری این دوره های آموزشی که همه حوزههای آموزشی را در برمی گیرد بتوان برای مقابله با هرگونه آسیب و حوادث و سوانح آمادگی لازم را کسب کرد تا دانش آموزان در زمان بحران به عنوان یاری دهنده باشند نه اینکه در زمان بحران با مشکل جدی مواجه شوند.
براساس اعلام وزارت آموزش و پرورش، ۱۵ میلیون و ۱۳۸ هزار و۵۲۳ نفر دانش آموزان در سامانه سناد (سامانه نام نویسی الکترونیکی دانش آموزان) ثبت نام کرده که از این آمار، هشت میلیون و ۲۷۸ هزار و ۲۸۲ نفر در دوره ابتدایی، سه میلیون و ۴۳۷ هزار و ۶۷۳ نفر در دوره متوسطه اول و دو میلیون و ۶۸۹ هزار و ۳۴۴ نفر در دوره متوسطه دوم ثبت نام شده اند.
همچنین از میان آمار کل دانش آموزان ثبت نام شده؛ در دوره پیش دبستان ۷۳۳ هزار و ۲۲۴ نوآموز، در شاخه نظری یک میلیون و ۷۴۴ هزار و ۷۱۹ نفر، در هنرستان های فنی و حرفه ای ۴۲۴ هزار و ۲۷ نفر و در هنرستان های شاخه کار دانش ۵۲۰ هزار و ۵۹۸ نفر ثبت نام کرده اند.
تاریخ انتشار: ۷ آبان ۱۳۹۸ - ۰۸:۳۲
تهران- ایرنا- مدیرکل فرهنگی، هنری، اردوها و فضاهای پرورشی وزارت آموزش و پرورش گفت: به منظور تقویت دانش آموزان در زمان بحران باید به گونهای برنامهریزی شود که هر مدرسه یک گروه اردوی ویژه داشته باشد تا دانش آموزان همه آموزشهای مقابله با بحرانها را فراگیرند.