مشهد- ایرنا- مدرسه پاییزه دین‌پژوهی با رهیافت چندرشته ای به دین و با استفاده از نظرات استادان داخلی و خارجی در دانشگاه فردوسی مشهد آغاز به کار کرد.

مسئول هماهنگ کننده این برنامه روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا در خصوص این مدزسه گفت: این برنامه به صورت یک بسته آموزشی در نظرگرفته شده است و با برگزاری کنفرانس و همایش بسیار متفاوت است.

رسول اکبری افزود: این دوره همانند برگزاری کلاس دو طرفه بوده و اساتید مدعو به سوالات دانشجویان پاسخ خواهند داد.
وی ادامه داد: در گذشته سکولاریسم بر علوم سیاسی و روابط بین الملل در کل جهان تاثیر داشته است ولی در ۲۰ ساله اخیر حضور مجدد دین در عرصه سیاسی رشد چشمگیری یافته است.
او گفت: دین به عنوان یک پدیده مهم در عرصه اجتماعی در دنیا تاثیرات فراوانی گذاشته است و پژوهشگران در دنیا به مطالعه جدی دین و تاثیر آن بر دیگر علوم پرداخته‌اند.
مسئول هماهنگ کننده برنامه‌های دانشکده الهیات افزود: در این مدرسه پائیزه که در طول سه روز برگزار می شود اساتیدی داخلی و خارجی از رشته های مختلف علوم انسانی با تمرکز بر روی نمونه های پژوهشی مباحث خود را مطرح می کنند.
اکبری افزود: سخنرانان امروز با توجه به عدم حضور در ایران به صورت ویدئو کنفرانس مطالب خود را ارئه کردند و بر همین اساس خانم اولدی استاد دانشگاه اراسموس هلند درباره رابطه دین با رسانه سخن گفت.
وی ادامه داد:
سخنران دوم خانم روترکه بود که به صورت خاص یک مکان مقدس در کشور مقدونیه را که مورد قداست مسیحیان، مسلمانان و حتی یهودیان است را مورد بررسی قرار داد.