وی روز سه شنبه در گفت وگو با شبکه المنار افزود که هیچکس نه در داخل و نه خارج از دولت از مردم نخواسته است خیابان ها را ترک کنند.
قماطی تاکید کردکه از زمانی که وزیر شده حتی یک لیره از بودجه دولت نگرفته است و هزینه تمام نشست ها و سایر موارد مشابه را با هزینه شخصی پرداخت کرده است.
اظهارات قماطی در حالی است که در روزهای اخیر در صفحات اجتماعی لبنان هشتگ هایی علیه سید حسن نصرالله دبیر کل حزب الله لبنان مشاهده شد.
"مارک اوین جونز" یکی از کارشناسان فناوری اطلاعات و شناسایی حساب های کاربری دروغین به درخواست پرفسور "اسعد ابوخلیل" استاد علوم سیاسی دانشگاه کالیفرنیا به بررسی این موضوع پرداخته و تاکید کرد: منبع بیشتر توئیت هایی که در آن نصرالله اخیراً هدف هجمه و انتقاد قرار گرفته است، عربستان است نه لبنان.
تحرکات مگس های سایبری عربستان در شبکه های اجتماعی لبنان
روزنامه " الاخبار" لبنان نیز در این باره نوشت: تحلیلگران با اشاره به تحرکات گروه سعودی موسوم به مگسهای سایبری" علیه حزبالله در شبکههای اجتماعی اعلام کردند، این شبکه به گونه ای عمل می کند که گویی کاربران لبنانی در پس این حسابهای اینترنتی هستند.
به نوشته این روزنامه، با ادامه تظاهرات مردمی لبنان، روز گذشته تلاشهایی برای منحرف کردن این تحرکات از مسیر اصلی به منظور هجمه علیه حزبالله دیده شد، به این ترتیب که در حالی که تجمعکنندگان در میدان "الشهدا" بیروت، توازن در شعار دادن را رعایت کرده و گاه علیه حزبالله و گاهی در حمایت از آن شعار داده و پرچم رژیم صهیونیستی را به آتش کشیدند، برخی تجمع های دیگر به ویژه گروههای وابسته به حزب "القوات اللبنانیه" (نیروهای لبنانی) به ریاست "سمیر جعجع" که به عربستان سعودی نزدیک است، علیه حزبالله ناسزا گفتند و حتی این موضع تا آتش زدن پرچم حزب الله در شمال لبنان نیز پیش رفت اما حزب جعجع با صدور بیانیهای تلاش کرد از این اقدام برائت جسته و به نوعی قضیه را خاتمه دهد.
همچنین در پی حضور تعدادی موتور سوار با در دست داشتن پرچم های حزب الله بین تظاهرکنندگان لبنان، حزب الله با صدور بیانیه ای تاکید کرد، آنان هیچ ارتباطی با این حزب ندارند
بخش رسانهای حزبالله امروز با صدور بیانیهای اعلام کرد که حضور شب گذشته تعدادی موتورسوار در بیروت با پرچم حزبالله هیچ ارتباطی با این حزب ندارد.
در ساعات پایانی شب گذشته تعدادی موتور سوار در حالی که پرچمهای حزبالله و جنبش "امل" را در دست داشتند، به خیابانهای بیروت آمدند، پس از آن شبکه العربیه سعودی ها مدعی شد، این موتور سواران وابسته به حزبالله بوده و نیروهای ارتش مانع از ورود آنان به محل تظاهرات مردم شدند.
شبکه الجدید نیز تصاویری از این موتورسواران را در حال شعار دادن علیه اصلاحات اقتصادی سعد حریری نخست وزیر لبنان پخش کرد.