مدیر دفتر درآمدزایی و تجهیز منابع شرکت آب منطقه ای خراسان رضوی روز پنجشنبه به خبرنگار ایرنا گفت: این ظرفیت های گردشگری در سدهای مستقر در مشهد و دیگر شهرستان های خراسان رضوی مانند کلات، فریمان، قوچان، بینالود، درگز، شاندیز و تربت حیدریه شناسایی شده است.
محمد حسین صدیقی افزود: سدهای فریمان، درونگر، زاوین، چهچهه، قره تیکان، دولت آباد، نسر، قوچان و تبارک از ظرفیت های شناسایی شده در این زمینه به شمار می روند.
وی اظهار داشت: با هدف بهره گیری از فضای تفریحی منابع و تاسیسات آبی زیرپوشش شرکت آب منطقه ای خراسان رضوی، تفاهمنامه بین وزارت نیرو و وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی منعقد میشود.
وی گفت: اگر فضای مناسب با ارائه امکانات، خدمات رفاهی، تفریحی و گردشگرپذیری در این مناطق با همکاری و سرمایه گذاری بخش خصوصی فراهم شود، استقبال مردم و گردشگران را به دنبال خواهد داشت.
صدیقی با اشاره به نخستین نشست کمیته هماهنگی استانی فعالیت های گردشگری و تفریحی در منابع و تاسیسات طی روزهای اخیر افزود: ظرفیتهای گردشگری شناسایی شده در این کمیته به تصویب رسید و به منظور تایید به کارگروه اقتصادی، اشتغال و سرمایه گذاری استان ارسال شد.
خراسان رضوی دارای ۳۲ سد در حال بهره برداری در شهرستان های تربت حیدریه، قوچان، مشهد، خواف، درگز، سبزوار، تایباد، تربت جام، چناران، سرخس، نیشابور، کلات و فریمان است.