رییس مرکز بهداشت بندرعباس روز جمعه در گفت و گو با ایرنا اظهار داشت: این میزان مواد غذایی در بازدید کارشناسان مرکز بهداشت از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی، اماکن عمومی و بین راهی کشف و معدوم شده است.
دکتر یحیی میرزاده بیان داشت: طی مدت مذکور 25 هزار مورد بازرسی از واحدهای صنفی و رستورانهای بندرعباس انجام و سه هزار مورد تخلف ثبت شده است.
وی خاطرنشان کرد: در نتیجه این بازدیدها ، 95 واحد صنفی متخلف تولید و عرضه مواد غذایی فاسد نیز شناسایی و با دستور مقام قضایی پلمپ شده است.
میرزاده حفظ سلامت مردم را مهمترین اولویت دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان عنوان کرد و افزود: در همین راستا نیز با کسانی که با تولید مواد غذایی فاسد، سلامت مردم را به خطر می اندازند، به صورت قاطعانه برخورد میکنیم.
رییس مرکز بهداشت بندرعباس تصریح کرد: مردم باید در خرید اقلام غذایی به مواردی همچون پروانه بهداشتی و ساخت، تاریخ تولید و انقضاء محصول و نیز در صورت وارداتی بودن کالا به برچسب اصالت و سلامت درج شده بر روی آن دقت کنند.
میرزاده تاکید کرد: شهروندان در صورت مشاهده تخلفات بهداشتی میتوانند شکایات خود را به سامانه فوریتهای سلامت محیط و کار از طریق تلفن ۱۹۰ اعلام نمایند.