حبیبالله خجسته پور روز شنبه در جلسه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان سمنان در سالن مدیریت بحران استانداری افزود: مقابله با موادمخدر به عنوان یک آسیب با توجه به اینکه آسیبهای اجتماعی زنجیروار در ارتباطند، باید چند بعدی باشد.
وی بیان کرد: اجتماعی کردن امر مبارزه با مواد مخدر، بهترین رویکرد و راهبرد است و این مساله باید به یک فرهنگ تبدیل شود.
معاون استاندار سمنان، به ضرورت توسعه مشارکتهای مردمی و سازمانهای مردم نهاد در مقابله و پیشگیری از اعتیاد به مواد مخدر اشاره و تصریح کرد: گروههای مختلف مردمی در قالب سمنها همکاری مطلوبی برای تحقق این مساله دارند.
وی به انگیزههای اقتصادی ناشی از توزیع موادمخدر اشاره و خاطرنشان کرد: سوداگران مرگ برای ترغیب جوانان به استفاده از این بلای خانمان سوز، سراغ اُسوههای جوانان در حوزههای ورزشی و هنری می روند.
خجسته پور، به لزوم اقدام جدی تر دستگاه های اجرایی در مبارزه با موادمخدر تاکید و اضافه کرد: این مساله باید از لایههای زیرین جامعه آغاز شود و در رده های بالاتر، اقدام جدی تر فرمانداران شهرستانهای استان سمنان را میطلبد.
وی گفت: سمنان یکی از معدود استان هایی است که کمپ ماده ۱۶ در آن تعریف نشد.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار سمنان یادآور شد: با توجه به آمایشهای استانی انجام شده، در صورت امکان و مهیا بودن شرایط، نیاز است این کمپ در استان سمنان با استفاده از ظرفیت بخش خصوص و سازمان های مردم نهاد و برای ترک اعتیاد افرادی که به این بلای خانمان سوز دچار شده اند، استقرار یابد.
جلسه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان سمنا با حضور محمد ترحمی، مدیرکل حقوقی و امور مجلس ستاد مبارزه با مواد مخدر و جمعی از فرمانداران و مسوولان اجرایی برگزار شد و حسن ارگی به عنوان دبیر شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر استان سمنان معرفی شد.