به گزارش پایگاه خبری بنیاد شهید و امور ایثارگران «ایثار» این شماره نشریه «حیات طیبه» با عناوین و مطالبی چون «کاری کنید که دشمن احساس بیم بکند»، «وظیفه و رسالت همه ما تداوم راه شهدا در حفاظت از کشور و نظام است»، «سه رویداد اندوهبار پایان ماه صفر»، «مبتکر دورههای آموزش چریکی و رزمی در سپاه»، «حکایتهای شنیدنی تلاش و تحصیل جانباز فرهیخته»، «شهید پیشگام جنبش مقاومت اسلامی» و «از روزهای ارغوانی» تولید و انشتار یافت.
در این شماره عناوین دیگری همچون «افزایش حقوق جانبازان مشمول ماده ۳۸ قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران»، «تشکیل یک میلیون و ۲۰۰ هزار پرونده سلامت برای ایثارگران»، «ورود پیکر مطهر ۷۰ شهید دفاع مقدس از مرز شلمچه»، «دیدار و گفتوگوی دستیار ویژه رییس بنیاد با جانبازان بیمارستان نیایش»، «اردوی خانوادگی بانوان جانبازان قطع نخاع برگزار شد»، «مهلت یک ماهه ایثارگران برای ثبت شماره شبا در سامانه سهام عدالت» و «برپایی غرفه نشر شاهد در نمایشگاه بینالمللی کتاب فرانکفورت آلمان» منتشر شده است.
نشریه حیات طیبه به صاحب امتیازی بنیاد شهید و امور ایثارگران روزهای جمعه منتشر میشود.
پیام تسلیت رییس بنیاد شهید به خانواده شهیدان حسینی بهرمانی
نماینده ولی فقیه، معاون رییس جمهور و رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران با صدور پیامی درگذشت «حاج آقا حبیبالله حسینی بهرمانی» پدر شهیدان سرافراز «حسن، علی و مهدی حسینی بهرمانی» را تسلیت گفت.
در متن پیام حجتالاسلاموالمسلمین سید محمدعلی شهیدی آمده است: خانواده محترم شهیدان گرانقدر حسینی بهرمانی، پدران والامقامی که در راه رضای معبود از بهترین سرمایههای خویش گذشتند و فرزندان عزیز خود را در راه خدمت به اسلام و نظام مقدس جمهوری اسلامی نثار نمودند، اسوههای ایثار و نمونههای برتر استقامت و فداکاریاند.
در ادامه این پیام آمده است: مرحوم «حاج آقا حبیب الله حسینی بهرمانی» پدر شهیدان سرافراز «حسن، علی و مهدی حسینی بهرمانی» پس از سالها صبر و بردباری، ندای حق را لبیک گفت و به سوی معبود خویش شتافت. به روح این سفرکرده به ملکوت و ارواح تابناک فرزندان شهیدش درود میفرستم.
گفتنی است، شهید مهدی حسینی بهرمانی در عملیات بیت المقدس ۷ در شلمچه و شهید حسن حسینی بهرمانی در منطقه دشت عباس با تیر مستقیم به درجه رفیع شهادت نائل شدند. شهید علی حسینی بهرمانی نیز به همراه برادرش در عملیات فتح المبین در منطقه دشت عباس زخمی و سرانجام در عملیات والفجر ۳ در منطقه مهران مفقود شد و پس از ۱۳ سال پیکرش شناسایی و به زادگاهش بازگشت. حاج حبیبالله حسینی بهرمانی نیز از رزمندگان دفاع مقدس بود و پس از شهادت دو فرزندش به همراه دیگر فرزندان در جبههها حضور داشت.