علی درجانی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا پیش بینی کرد که امسال۱۶۲ کشاورز گیلانی۵۳ کیلو و ۴۰۰ گرم گل زعفران برداشت کنند.
وی تصریح کرد: کشاورزان گیلانی با برداشت این مقدار گل زعفران از زمینهای کوهستانی شهرستانهای رودسر، املش، رودبار، سیاهکل و تالش ۸۰۰ میلیون تومان درآمد کسب خواهند کرد.
وی با بیان اینکه برداشت زعفران تا اواخر آبان ماه ادامه دارد، گفت: زعفران در زمینهای مستعد کوهستانی گیلان با ارتفاع یک هزار و ۲۰۰ تا دو هزار و ۳۰۰ متر از سطح دریا کشت میشود.
درجانی با اشاره به اینکه کشت زعفران فرصتی طلایی برای ایجاد اشتغال و درآمد است ، افزود: زعفران یکی از گیاهان دارویی است که اگر با شرایط منطقهای سازگار باشد با کمترین هزینه، تغییر و تحول اقتصادی محسوسی را برای منطقه ایجاد میکند.
وی به توزیع پیاز زعفران بصورت رایگان بین کشاورزان نیز اشاره و تصریح کرد: علاقه مندان به کشت زعفران میتوانند برای دریافت پیاز زعفران به جهاد کشاورزی شهرستانها مراجعه کنند.
زعفران برای نخستین بار در سال ۸۷ در گیلان کشت شد. مصرف زعفران موجب افزایش ایمنی بدن، افزایش گردش خون، محافظت از سلامت قلب کنترل دیابت، کاهش اضطراب، تقویت قدرت استخوانی، بهبود عملکرد عصب، ضدافسردگی، جلوگیری از سرطان، درمان التهاب و کاهش درد وکاهش اختلالات معده میشود.