رییس دانشگاه علوم پزشکی ابن سینا همدان روز دوشنبه در جمع خبرنگاران بیان کرد: این جشنواره در سه بخش دانشجویی، هیات علمی و کارکنان برگزار می شود که در دور اول ۴۵۰ تن حضور یافتند و در مرحله دوم نیز این برنامه با حضور ۶۰۰ تن در حال برگزاری است.
رشید حیدری مقدم افزود: در این آیین از برگزیدگان بخشهای ادبی، هنری، فناوری و پژوهشی تقدیر میشود.
وی برگزاری کارگاه آموزشی ویژه برگزیدگان بخش آوایی در رشتههای حفظ، ترتیل، دعاخوانی و اذان و گردهمایی معاونان فرهنگی و دانشجویی کشور را از دیگر برنامه های این جشنواره دانست.
رییس دانشگاه علوم پزشکی ابن سینا همدان بیان کرد: با توجه به فراهم بودن امکانات لازم برای برگزاری این جشنواره در همدان، از ظرفیت مرکز همایش های قرآنی استفاده نکردیم.
حیدری مقدم با تاکید بر اهمیت توجه به شاخص سلامت معنوی به عنوان یکی از مولفه های مورد توجه برای بهداشت جهانی گفت: برگزاری سالانه این جشنواره فضای معنوی در دانشگاه ها ایجاد کرده که بر روی سلامت روان تاثیر گذار است.
معاون فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی ابن سینا همدان نیز بیان کرد: برای اثر بخش کردن این جشنواره از پیشکسوتان و فعالان حوزه قرآنی دعوت به عمل آمده است.
زهرا اصغری افزود: پژوهشکده میان رشته ای دین در همدان فعال بوده و چندین کار پژوهشی با همکاری دانشجویان و اساتید انجام شده است.