نهمین کنفرانس شبکههای هوشمند انرژی با تلاش دانشکده مهندسی برق دانشگاه صنعتی شریف با مشارکت دانشگاهها، شرکتها، سازمانهای تابعه وزارت نیرو و پژوهشگاههای کشور و با هدف رشد و توسعه دانش و فناوری در زمینه شبکههای هوشمند انرژی در این دانشگاه برگزار میشود.
این کنفرانس که با هدف گسترش مرزهای دانش و تبادل نظر علمی و فنی در زمینه شبکههای هوشمند به صورت سالانه در دانشگاههای کشور برگزار میشود، مهمترین کنفرانس بینالمللی برای به اشتراکگذاری دانش فنی و علمی کسب شده در زمینه شبکههای هوشمند انرژی است.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه صنعتی شریف، در نهمین کنفرانس شبکههای هوشمند انرژی از یک سو سازندگان و دانشگاهیان آخرین پیشرفتهای خود را در حضور فعالان صنعت برق ارائه داده و از سوی دیگر، فعالان صنعت برق نیز نقشه راه خود را در راستای جهت دهی صحیح به سازندگان و محققان انتقال میدهند.
«برگزاری نشستهای ارائه مقالات تخصصی (شفاهی و پوستری)»، «سخنرانیهای کلیدی توسط محققان و صنعتگران برجسته»، «برگزاری نشستهای علمی تخصصی با موضوعات مرتبط با شبکههای هوشمند انرژی»، «نمایشگاه تخصصی جانبی برای معرفی شرکتها، کسبوکارهای مرتبط و معرفی محصولات و خدمات مربوطه» و «برگزاری کارگاههای آموزشی تخصصی» از مهمترین برنامههای این کنفرانس است.
«امنیت فیزیکی و سایبری شبکههای هوشمند»، «پایش، کنترل و حفاظت شبکههای هوشمند»، «منابع انرژی تجدیدپذیر، تولیدات پراکنده و هاب انرژی»، «برنامهریزی و بهره برداری ریزشبکههای الکتریکی»، «زیرساخت اندازه گیری هوشمند و پاسخگویی بار»، «خانه و ساختمان هوشمند»، «شهر هوشمند و اینترنت اشیاء»، «حمل و نقل و وسایل نقلیه الکتریکی و اتصال آنها به شبکه»، «قابلیت اطمینان و تابآوری در شبکههای هوشمند»، «سیستمهای اتوماسیون و مدیریت انرژی در شبکههای هوشمند»، «سیستمهای مخابراتی، فناوری اطلاعات و دادهکاوی در شبکههای هوشمند» و «فرهنگ سازی، قانون گذاری و تدوین استانداردها و نظامنامههای شبکههای هوشمند» از جمله محورهای این کنفرانس علمی است.
برگزاری بیست و ششمین کنفرانس ملی و چهارمین کنفرانس بین المللی مهندسی زیست پزشکی ایران
بیست و ششمین کنفرانس ملی و چهارمین کنفرانس بین المللی مهندسی زیست پزشکی ایران، روزهای ۶ و ۷ آذرماه ۱۳۹۸ در دانشگاه علم و صنعت ایران برگزار می شود.
این کنفرانس توسط دانشگاه علم و صنعت ایران و انجمن مهندسی پزشکی ایران، با حمایت وزارت علوم، تحقیقات و فناوری برگزار می شود و پردازش سیگنال های حیاتی، انفورماتیک زیستی و پزشکی، مهندسی عصب و توانبخشی، مهندسی سلولی و مولکولی و مهندسی زیست شیمی از محورهای آن است.
دکتر بهراد نوعدوست و دکتر ندا ناطق از دانشگاه یوتا در بیست و ششمین کنفرانس مهندسی پزشکی ایران سخنرانی می کنند.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علم و صنعت، همچنین به منظور تبادل تجربیات و ارتقای سطح دانش تخصصی شرکتکنندگان، چند کارگاه آموزشی در زمینه های مرتبط با محورهای کنفرانس برگزار می شود.
مقالات برتر ارایه شده در کنفرانس در صورت تمایل نویسندگان در مجله Computers and Electrical Engineering که مربوط به انتشارات Elsevier و دارای ضریب تاثیر ۲.۱۸۹ است پس از اصلاحات و بسط چاپ می شوند.
دکتر حمید بهنام و دکتر محمد رضا دلیری (اعضای هیات علمی دانشکده مهندسی برق دانشگاه)، به ترتیب دبیر کمیته علمی و دبیر کمیته اجرایی این همایش دو روزه هستند.