به گزارش روز سه شنبه تارنمای دویچه وله، این نتایج نشان می دهد که حمایت از تحریم اقتصادی ترکیه و ممنوعیت صادرات به این کشور همچنین با حمایت قوی تری از سوی آلمانی مواجه شده است.
این نظرسنجی که به سفارش خبرگزاری"د پ آ" انجام شده ونتایج آن روز سه شنبه اعلام شد نشان داد که فقط ۱۸ درصد با اخراج ترکیه از ائتلاف نظامی میان دولتی که در آن ۲۹ کشور اروپایی و آمریکای شمالی عضو هستند، مخالفت کردند.
این نتایج همچنین نشان داد که ۶۱ درصد از آمریکایی از تحریم های اقتصادی ترکیه حمایت می کنند و ۶۹ درصد خواستار ممنوعیت کامل صادرات سلاح به این کشور هستند.
دولت آلمان از زمان آغاز حمله به شمال سوریه فروش سلاح به ترکیه را محدود کرده است اما ممنوعیت کامل طبق آنچه که قبلا «آنگلا مرکل» صدراعظم آلمان وعده داده بود، اعمال نشده است.
اخراج یک کشور از ناتو روندی پیچیده و زمان بر است و به تصویب همه اعضای ناتو بستگی دارد.
بسیاری از سیاستمداران آلمانی نیز از حزب چپ این کشور خواستار اخراج ترکیه از ناتو هستد و رهبر گروه پارلمانی چپ میانه موسوم به SPD خواستار زیر سوال بردن عضویت ترکیه در ناتو شده است.
با این حال «زیگمار گابریل» وزیر امور خارجه سابق آلمان به روزنامه «تاگس اشپیگل» گفته که اخراج ترکیه از ناتو به «تهدید امنیتی بزرگ وجدیدی در مرز شرقی اتحادیه اروپا» منجر خواهد شد.
تنش ها بین آنکارا و شرکای این کشور در ناتو در ماه های اخیر افزایش یکنواختی را داشته است. این تنش ها با اقدام ترکیه در خرید و تحویل گرفتن سامانه های موشکی اس ۴۰۰ روسیه در اوایل تابستان امسال آغاز شد.