سید حسن قاضیعسگر روز چهارشنبه در نشست کارگروه رفع موانع تولید و جذب سرمایهگذاری شهرستان کاشان گفت: این میزان سرمایهگذاری در نتیجه صدور ۱۰۷ فقره پروانه برای توسعه واحدهای تولیدی و صنعتی موجود استان اصفهان با ظرفیت اشتغال یکهزار و ۵۷۶ نفر در ۶ ماهه نخست سالجاری صورت گرفته است.
وی افزود: این آمار در ۶ ماهه نخست سال گذشته شامل ۹۹ فقره پروانه با سرمایهگذاری افزونبر سه هزار و ۳۴۴ میلیارد ریال بود که امسال از نظر تعداد هشت درصد و در سرمایهگذاری ۲۸.۸ درصد افزایش یافت.
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری اصفهان بیان کرد: همچنین نیمه نخست سالجاری ۵۲۵ فقره پروانه ایجادی و توسعهای با سرمایهگذاری بیش از سه هزار و ۶۳۹ میلیارد ریال صادر شد که پیشبینی میشود برای ۱۱ هزار و ۴۳۳ نفر شغل ایجاد کند.
وی اضافه کرد: بیشتر این واحدهای تولیدی در زمینههای مرتبط با صنایع نساجی و غذایی فعالیت میکردند که با افزایش نرخ ارز، توجیه اقتصادی پیدا کرده و به چرخه تولید بازگشتند.
چند نفر از تولیدکنندگان و سرمایهگذاران در ادامه این نشست نبود نقدینگی، بدهیهای معوق و فشارهای بانکی برای تسویه حساب، کاهش قدرت خرید واحدهای تولیدی برای تامین مواد اولیه، بدهی به دستگاههای خدماترسان، مالیات و بیمه را از جمله مشکلات موجود عنوان کردند.
بهرهبرداری از تجهیز بخش دندانپزشکی (یونیت) مجتمع آموزشی سید احمد لاجوردی و پسران با کمک بیش از یک میلیارد ریالی این خانواده نیکوکار، بازدید از مجتمع پرورش و تکثیر ماهیان زینتی، ۲ کارخانه تولید فرش ماشینی، بخش سوم شهرک صنعتی قمصر و شهرک صنعتی امیرکبیر۲ از دیگر برنامههای سفر یکروزه معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری اصفهان به شهرستان کاشان بود.
منطقه کاشان در فاصله نزدیک به ۲۰۰ کیلومتری شمال اصفهان با ۱۳ شهرک، ناحیه و منطقه صنعتی از ۲ هزار و ۳۰۰ واحد تولیدی کوچک و بزرگ با ظرفیت اشتغال افزونبر ۶۳ هزار نفر برخوردار است.
اصفهان پنج میلیون نفری با وجود بیش از ۹ هزار واحد تولیدی کوچک و بزرگ، صنعتیترین استان کشور بهشمار میآید.