ماموستا عبدالرحمن خدایی در خطبه های نماز جمعه این هفته سنندج اظهار داشت: دشمنان اسلام هیچگاه از دست درازی و تجاوز به کشورهای اسلامی کوتاه نمیآیند، پس مسلمانان نسبت به این موضوع آسوده خاطر نبوده و مراقب توطئهها باشند.
وی با اشاره به نقشه های شوم استکبار علیه مسلمانان افزود: تنها راه موفقیت در برابر مکر دشمنان، هوشیاری، تلاش و استقامت تا شکست نهایی استکبار و فتنهجویان است.
امام جمعه سنندج با بیان اینکه مردم ایران همواره در برابر توطئههای دشمنان بیدار بودهاند، یادآور شد: در نظام اسلامی به واسطه دشمن شناسی، اتحاد و انسجام مردم و پیروی آنان از رهنمودهای رهبری بسیاری از حیلههای دشمن خنثی شده است.
ماموستا خدایی در بخش دیگری از خطبهها بر اهمیت توجه مسلمانان به امر وقف تاکید کرد و گفت: انتظار است با گفتار و عمل خود به رونق وقف در جامعه کمک کنیم تا این امر مهم و خداپسندانه در جامعه اسلامی از جمله ایران توسعه بیشتری یابد.
وی اظهار داشت: براساس فرموده پیامبر(ص) تربیت اولاد صالح، آموزش علم و دانش به دیگران و وقف و کار خیر مانند ساخت مدرسه، مسجد و بیمارستان، فضل و بخشش خداوند را به دنبال دارد، بنابراین کسانی که نسبت به این امور اهتمام دارند، شفاعت پیامبر در روز قیامت و رضای پروردگار شامل حال آنان خواهد شد.
خطیب جمعه سنندج در ادامه ضمن تبریک فرا رسیدن ماه ربیع الاول و میلاد پیامبر(ص) بر حضور مردم در مجالس مولودی خوانی و ذکر و یاد خدا و توجه به نصایح و آموزههای دینی تاکید کرد ضمن اینکه خواستار اهدای کمک نقدی و غیرنقدی به مردم شمال سوریه شد.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه کردستان سخنران پیش از خطبههای نماز جمعه سنندج نیز گفت: بزرگترین سرمایه هر انسان عمر اوست و همه باید از این نعمت ارزشمند با بهترین شیوه استفاده کرده و از آن برای خدمت به مردم و نیازمندان بهره گیریم.
حجت الاسلام محمد کاروند با بیان اینکه براساس فرموده پیامبر(ص) بهترین انسان کسی است که نفعش بیشتر به مردم میرسد، اضافه کرد: بهترین سرمایهگذاری در زندگی وقف است، چرا که وقف امری ابدی و خیر و برکت آن برای همیشه شامل حال مردم و واقف میشود.
وی از نمازگزاران خواست نسبت به امر ارزشمند وقف اهتمام بیشتری داشته باشند و تاکید کرد: کسانی که بخشی از اموال و دارایی خود را صرف وقف و امور خیریه میکنند، رضایت پروردگار را بدست میآورند و سعادتمند دنیا و آخرت خواهند بود.
از چهارم تا ۱۳ آبان به دهه وقف نامگذاری شده است.
استان کردستان دارای ۲ هزار و ۱۹۶۵ موقوفه با ۱۵ هزار و ۱۹۸ رقبه متصرفی، سه هزار و ۷۸ رقبه غیرمتصرفی و ۱۱۵ رقبه اشتراک و تولیت است.